Nine One Five Three

Tur att mamma kommer ut imorgon, kameran har laddat ur och laddaren är hemma (brukar ju alltid ta med den annars...). Har massa saker jag vill fotografera, och så har jag en massa bilder som jag inte har hunnit ladda över till datorn än.

Do you L O V E me?

Tycker verkligen att det är synd att Gina Tricot inte gör linnen med samma tryck som dessa T-shirts, de är så snygga (och söta) men jag är verkligen inte en T-shirt tjej...
99kr Gina Tricot (tror att det var 99kr)

Urban outfitters

Del två av vad jag köpte i New York: Urban outfitters
Gick inte riktigt att få någon bra bild på shortsen...
De är lite skrynkliga men får bara stryka dem innan användning;)

Last summer


Fläta

Älskar verkligen flätor, vem gör inte det?
Det finns så många varianter! Inbakad, i luggen eller bara en helt vanlig fläta
(eller två á la pippi långstrump)

Äntligen lite värme

Har bara suttit och solat idag, har läst ungefär halva boken jag tog med ut, ajdå... Tur att jag har en till i alla fall! Men får se till att bara blunda och njuta i stället! Men då kommer jag bara börja tänka på en massa saker, och orkar inte med det just nu...
Vi har typ "äta rester vecka" nu eller inte äta rester utan snarare äta ur frysen. Mamma och jacob får äta massa kycklingfilé, korv  och köttfärs eftersom det är det som finns i frysen hemma medans jag och pappa får äta kycklingfilé, korv och köttfärs, alltså samma sak. Haha vi äter väldigt varierat...

The Boat House

En dag åt vi en jätte mysig brunch på The Boat House i central park. De hade jätte mycket gott bl.a bröd(och våfflor och juicer (ananas eller päron/äpple/ingefära (den med päron var jättegod och fräsh, men ananas juicen var såklart också skitgod)) Väldigt vackert var det också!

27.06.2011

Men shit vilket grymt väder vi fick idag! För det är väl inte bara bra väder i sverige, eller?
Har mest suttit och solat på balkongen, men det blev för varmt så jag gick ner till vattnet och badade och satt där en stund.
Imorgon kväll åker vi till landet så jag kommer nog sitta på bryggan hela dagen på onsdag! Mys!

Minnie dress 149kr

Gina tricots variant av klänningen från Hm som jag lämnade tillbaka. Lite synd att de alltid ska härma varandra, men lite bra ändå eftersom det oftast finns i lite olika färger... Gillar dessa två mycket bättre! Fast gillar den andra också men dessa är mer jag.
149kr från Gina tricot, somsagt.

Everybody´s changing


So little time
Try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing
And I don't feel the same

Chicy.se

(Emma Roberts klänning är ifrån Temperley London, den andra ifrån chicy.se)
Bilder: Google och Kenzas
Gud vad vacker! Om jag inte hittar en snygg långklänning till skolavslutningen i 9:an
så ska jag banne mig ha den här! Men tror nog att jag kan hitta en lång som är minst lika vacker!

Hudson River

Brooklyn Bridge
Empire State Building
Chrysler Building med sin vackra spira.

Färg!

Perfekta sommarklänningar! Enkla modeller och färglada. Gillar nog de två sista bäst, de andra blir nästan på gränsen till strandklänning.. Men såklart är de perfekta att ha på stranden ( i t.ex. Thailand:P)
199 resp. 149kr st

25/6 2011

Har haft lite halvdåligt väder idag, men det var lite sol förut så passade på att sola lite nere på bryggan medan pappa skjutsade över våra gäster till fastlandet igen, badade lite också, hoppade från bryggan för första gången i år, hehe.
För en stund sen kom en åska (och såklart blixt) som slog ut strömmen för en stund, men nu funkar den igen. Men det var lite läskigt för det var inte dåligt väder eller något och kanske en kvart efter hörde jag en ambulans (sirener i alla fall) liksom här ute?

Midsommarafton

Känns lite konstigt att det redan är midsommar! Men nu är det det (? haha) i alla fall. Ska sätta igång med tårtan ganska snart, ska göra någon form av jordgubbstårta! Såklart;) Men får hoppas det blir mumsigt!
Va ute och joggade imorse också, jobbigt med skönt!

Jumpsuit

Tycker att toffsarna förstör, blir för mycket Maria Montazami...
(men de syns ju knappt på den blommiga).
Hm 199kr

Babyface

Helt osminkad, hoppas jag kommer kunna gå runt så i slutet av sommaren! Men vi får väl se...
Babyface! Eller nja kanske inte men helt annorlunda i alla fall! Kommer ihåg att mamma hade köpt med nån hårfärg till mig(behövde förga utväxten), och det blev rödaktigt! Fel men ändå bra! efter det har jag ju fortsatt med dem röda tonerna;)

Christina Perri


Åska, Blixt, Ösregn

Bilden hör ju inte ihop med inlägget... eller jo lite. Den är tagen på landet, och det är mysigt (men läskigt!) att vara där när det åskar och blixtrat...
Helt plötsligt började det ösregna, strax efter började det åska och blixtra. Det som har varit så fint väder idag, eller nu på eftermiddagen i alla fall. Nyss kom en åskknall som lät som en bomb (eller nåt) Usch hatar verkligen sånt! Scary :O Men skulle gärna vilja få en bra bild på en blixt! Men då måste det ju vara mörkt... Jag och mamma får väl ställa in våra planer och köra på "plan B": Bullbak! Men vi får väl avvakta lite och se...
Okej kanske inte världens intressantaste inlägg då men jaja...;)

21/6 2011

Inga speciella bilder egentligen, men gillar dem..
.

Gult är fult.. eller?

När jag var liten tyckte jag verkligen att guld var fult! Men inte längre och speciellt inte i år.
Dessutom är det precis rätt mängd gult på den här underbara sommarklänningen! Den blir liksom inte för skrikig, men det hade kanske inte heller varit så fel;)
Hm 249kr

Sunrise Ave.

Har säkert lagt upp någon av dessa låtar förut (de två första iallafall). Men de är ju så bra! Det är lite roligt också för typ varje gång jag hör Hollywood Hills (nr 2) på radion sitter vi i bilen på samma ställe! Asså när vi passerar en viss plats börjar de alltid spela den (typ) haha.
This is the end you know
Lady, the plans we had went all wrong
We aint nothing but fight and shout and tears
We got to a point I cant stand
Ive had it to the limit; I cant be your man
I aint more than a minute away from walking
We cant cry the pain away
We cant find a need to stay
I slowly realized theres nothing on our side
Out of my life, Out of my mind
Out of the tears that we cant deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, theyre bad
Tell them its me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad


Forever 21

Del 1 av vad jag köpte i NY: Forever 21


Klänning (med en axel) Älskar mönstret, typ lite militäraktigt..
Vad kan jag säga? Älskar playsuits!
Och linnet som jag redan visat upp i en outfit.

NYPD

Hemma från landet igen, vi tänkte försöka åka innan det började regna, men vi hann inte... Men det är mysigt att åka bil i regn, bara man inte behöver bli blöt... Ikväll kommer Million dollar baby på tv,
har sett den en gång förut och den är sjukt bra!

Best Thing I Never Had


LOVE PINK!

Haha mycket!
Men det är faktiskt inte så mycket som det ser ut som, asså det låg inte alltid så mycket i varje påse...  Men ibland packade de i allt i en liten påse, så fick be om en stor, för de är ju stora och bra när man använder dem igen;)

Landet!

Har inte bloggat något idag, är ute på landet;) Men åker hem imorgon igen (men då ska det ändå regna..)
Har i alla fall varit ute och fotat lite, och plockat jordgubbar! Mumms!

Hurtig tjej.

Gick bort till Coop och Bromma Blocks förut och mötte mamma, skulle lämna tillbaka klänningen på Hm och sen skulle vi handla lite... Förutom regnet var det ganska skönt att promenera! Fast första biten hörde jag inte musiken i hörlurarna pga all trafik. Men ändå!

HM 199:-

Köpte den på Hm förra veckan, men är inte helt säker på om jag ska behålla den... Den är jättesöt och så, men vet inte hur mycket jag kommer använda den... Så tror att jag ska lämna tillbaka den, eller?




Flower shoot

Va ute och fotade lite innan vi åkte till New York, men har inte hunnit lägga upp bilderna än.

16/6 2011

Åh vad glad jag blev imorse när jag vaknade och det var sol ute, men den lyckan varade inte så länge...
Igår fotade jag det jag köpte i New York, men får se när jag lägger upp dem, kommer inte lägga upp allt i ett enda inlägg, så får se hur jag ska göra;) Men har inte laddat över dem till datan än, och måste nog redigera dem lite...

Rianna mini brief

Volangen på trosorna är bara för söt!
Synd att jag redan har en rosa/korall bikini;) för den var annars snyggast!
Men blått är ju snyggt! och den svarta också...
Åh den här då! Älskar rosetten på trosorna, men den mönstrade hade nog varit snyggare om detaljerna inte hade varit svarta (gäller nog mest de på överdelen). Men den rosa var supersöt! Och rosa är ju jättesnyggt till brännan;)
Alla är ifrån Gina tricot

Yesterdays Outfit


Internet laggar...


Sitter vid andra datan så har inga nya bilder.


Har inte kunnat uppdatera bloggen idag, för internet krånglar (som vanligt). Men det är ju liksom sommarlov så ja... Men det har ju inte varit världens bästa väder idag heller... Det var jättevarmt igår när jag joggade, men badade efter, vilket var skitskönt! Men vattnet var verkligen iskallt, kände hur jag började skaka efter att ha doppat huvudet... Men efteråt var det superskönt!

Ska lägga upp outfiten från igår när vi åt middag hos farmor och farfar, ingen speciell outfit, men en ny "kombination" typ;)







13/6 2011

1:a sommarlovsdagen och jag är redan rastlös;) Haha nejdå, vill bara inte sitta inne framför datan, det är ju så soligt ute! Men håller på att skicka bilder från min gamla data till den hör, via bluetooth!:) Skitbra, älskar tekniken;) Men längtar ju ut i solen, men det får väl vänta en stund... Ska ut och jogga senare (när det inte är lika varmt) Ska testa mitt nya "vattenflaskbälte" eller vad det nu heter... (Såg nu att det heter "water belt" men jaja)
Men ska nog också ta på mig badkläder under, så jag kan bada efter!

Old In

Köpte båda för ganska längesen, men har ju inte direkt hunnit använda dem än;)
Den rosa/korall med volanger är från Gina tricot. Den mönstrade ifrån HM

Bessie party skirt

Provade den här kjolen i torsdags. Och den är så himla... vacker!
Man känner sig som en lite prinsessa eller fe i den! (typ)
299kr Gina tricot

Janice Top

Söt och sommrig top! Perfekt till ett par jeans shorts (såklart) och sandaler eller converse!
149kr Gina tricot

En självklarhet, eller?

Usch (kom just på att jag började mitt förra inlägg med just det ordet, "usch" men det beskriver mina känslor bra!)
I alla fall, jag hatar verkligen att somna med smink på! Fast det gör jag ju iof aldrig (eftersom jag hatar det:P) Men eftersom jag valde en annan mascara idag, en som jag vet aldrig går att ta bort )inte med varmt vatten, ansiktstvätt eller makeup-remover). Så nu måste jag gå och lägga mig med lite mascara kvar... Överallt där man kan hitta tips på hur man ska göra för att få fin hud står det alltid "tvätta av sminket innan du går och lägger dig!" Men om  det inte räcker då? Vad ska man göra då?
Ska se om mina "finnar" försvinner lite över sommaren (eftersom det troligtvis är stressfinnar) om inte så ska jag kanske börja med antibiotika eller något, även fast doktorn inte ville det pga min mage... (Alltså det är inte vanliga tonårsfinnar, utan den är mkt värre...)

California King Bed

Älskar verkligen låten (och hennes hår i videon)! Men låten var den första jag föll för första gången jag lyssnade på hennes nya skiva! (tyvärr har ju alla hennes låtar verkligen spelats sönder på radion, men jag gillar dem fortfarande). Kolla på sängen i videon, den är verkligen gigantisk!

Lyckat...

Cool staty som stod(satt) utanför ett hotell!
Usch har tappat mort linsskyddet till kameran-.- Eller nej, hittar det inte bara.
Kommer inte ihåg om jag glömde att sätta på det sist... Jaja önska mig lycka till i letandet!
Det behöver jag!

Skolavslutningen

Här är lite bilder på klänningen jag hade i fredags (på skolavslutningen)
Blogg.se laggar lite, så kan inte lägga upp fler bilder. Så bilder på skorna etc. kommer senare!

I will fight for this love

Jag är rädd. Eller nej, jag vet inte ens om rädd är ett tillräckligt starkt ord. Men jag är rädd.
Rädd för vad som kommer att hända. Rädd för att vi kanske glider ifrån varandra. Rädd.
Jag vet inte om det är mitt fel. Jag tror inte det. Det kan  det omöjligt vara. Men det känns som det.
Jag tycker jag har gjort allt jag kan. Men det kanske inte är tillräckligt.

11/6 2011

Åh vilken skön dag jag har haft!
Bara suttit i solen och läst. Både på balkongen och nere vid Alviksstrand, har också badat idag! Haha första gången för i år, lite sent kanske, men brukar ta förta doppet lite tidigare. Har nog bränt mig lite också, men det är inte så farligt! Får se om jag hittar på något speciellt imorgon, ska nog jogga! Har inte gjort det på länge, och det ska ju tydligen bli lite sämre väder imorgon!

Gammal outfit

Har inte hunnit lägga upp dessa bilder än, så gör det nu;)

Finnaly

Äntligen klarade jag det, eller det tog faktiskt inte så lång tid... Asså har fixat så jag kan skriva å ä ö och lite så jag kan ladda upp bilder ordentligt;) Ibland äger man asså! Nej men man får faktiskt ge sig själv lite egoboost ibland! Den behöver man ju om man inte får det ifrån någon annanstans... Men nu kan jag äntligen börja lägga upp bilder ifrån resan, och på vad jag har köpt;)

Hm

Provade denhar byxdressen igar, den var jattesnygg forutom att den hade vida ben...
199kr Hm

Skolavslutning;)

Nu ar det sommarlov! Fast det kanns inte som det an... kanske vanjer mig narga veckor innan skolan borgar igen;)
Borjar igen den 22 Augusti, lite senare an vanligt! Men kommer inte gora sa mycket i sommar... brukade alltid resa nagonstans nar vi var mindre, det var alltid jattemysigt! Men ska bara slappna av, och gora mig redo for 9:an (genom att slappna av:p )  Lagger upp bilder pa klanningen jag hade senare!

My sweet outfit

Allt ar typ nytt!
Linne - Forever 21 (New york)
Shorts - Victoria's Secret (New york, visa battre bild sen!)
Armband - Guldfynd by Kenza
Skor - Hm (kom igar)
Alskar linnet, sa sott!

9/6 2011

Kom hem for drygt 40min sen, har varit inne i stan och kollat pa skolavslutningsklanning;) Hittade tva som jag kopte, vet inte vilken jag ska ha an (men kanske ska lamna tillbaka den andra). Men ni far inte se bild forens imorgon, borjar klockan 10 sa far lang sovmorgon! Skont!

Our hotel

Vet inte farfor de 2 sista bilderna ar vanda at fel hall, eller jo vet varfor, men i datorn visas de inte sa och jag vet inte hur jag andrar det...hehe.
Men det var ett valdigt valdigt smalt hotell, anda fick det plast 10 rum pa varje vaning, men de flesta var bara ett rum (+ badrum) men vi hade tva, men det var anda litet;) Men man ska ju inte vara pa hotellrummet sa mycket...
Tror det var 16 vaningar hogt, men den "marktes inte" eftersom alla andra byggnader var sa hoga

The OMG thing;)

Okej nagon som kan gissa vad jag kopte i New York (forutom klader) En dator! En Macbook Air:D
Den kostade ju ganska mycket, men den var ca 4-5000 kr billigare an hemma! Men, den har ju (saklart) inte Å Ä Ö pa tangentbordet, tror det ska ga och fixa pa nagot satt, men har inte hunnit med det an (Nagon som vet hur?)
Sa far fundera pa hur jag ska gora salange... orkar inte klistra in som jag gjorde forut. Men kanske gor sa att
Å = a' och Ä = a" (och Ö med).
Love it!

Men det kommer ta ett tag innan jag la"r (Ä) mig, men det kommer nog ga' bra! Men na'gon som kan Mac-datorer som kan hja"lpa mig lite? Eller om na'n har tips pa' en bra sida;)
Ma'ste fota allt annat jag har ko"pt, men tror jag go"r det na"r sommarlovet bo"rjar;)
Men fo"rst ma'ste jag fixa en kla"nning, typ fo"rsta ga'ngen jag inte har fixat en kla"nning flera veckor (ma'nader?) innan! Men ska iallafall a'ka in imorgon och kolla!
Hur tycker ni det funkar med a' a" o" ? Kanske inte sa' bra va? Men vad a"r ba"st, utan prickar eller med dessa?

Turning Tables

Planet vi flÖg med (bÅde dit och hem) hade varje stol en egne skÄrm, men massa filmer;) Det Är vÄldigt bra eftersom det blir lÄttare att flyga dÅ! T.ex sÅ lÄste jag ingenting, nÅgra sidor kanske. Men tillbaka till skÄrmen;) DÄr fanns det (sÅklart) musik ocksÅ, bl.a Adeles nya. SÅ fastnade dirrekt fÖr den hÄr lÅten!

Hemma!

LÄngtar tills ikvÄll nÄr vi ska hÄmta lilla grÅ! Har saknat honom (sÅklart). AngÅende mitt skrivande av Å Ä Ö sÅ kan jag fortfarande inte skriva dessa bokstÄver, sÅ mÅste jag infoga frÅn specialtecken hÄr pÅ blogg.se. Men kommer till det lite senare;)

Abercrombie & Fitch

(OBS! kan inte skriva Å Ä Ö, eller jo men bara med stora bokstÄver. FÖrklarar senare.)
Har inte lyckats hitta nÅgon skolavslutnings klÄnning Än,
men hoppas jag har tur och hittar en imorgon nÄr vi ska till Abercrombie & Fitch! :)

*OMG* GISSA VAD JAG HAR KÖPT!

I'm So Happy, but also so broke...;)
And I've also got a small problem...

NYC - Har inte hunnit blogga än, men det är ju inte direkt det man prioriterar;) just nu bloggar jag ifrån brosans iPad, så kan bara skriva i rubriken. Min favvo affär än så länge är såklart VS - Victorias secret:D puss sålänge!



Bettan burnout singlet



129kr Gina tricot





Crash and burn



Kommer inte ihåg om jag har lagt upp den här låten förut, så gör det igen;)





Sanna dress


Söt och sommrig klänning
Gina tricot 199kr




RSS 2.0