With a taste of spring.

Såg att Gina har fått in mycket vårnyheter. Här är några av mina favoriter! Älskar sjalarna och man blir en tiktig tuffing i västen, eller vad tycker ni?



My sweet outfit.


SOMMAR.


V I L L . H A . S O M M A R . N U !


Men vår går också bra!



In a world where you can be anything, be yourself, because no one can ever tell you you're doing it wrong.


Jeffrey Campbell.


Var ska jag börja? Förutom de klassiska litas i svart skinn älskar jad de i beige mocha! (Inte bara lita, utan alla 4 mocha i collaget!) Lita spikes i mocha blir lite mjukare, mer min stil! Bootsen är tuffa! (haha) vill verkligen ha dem i brunt!



In my dreams you're mine, in reality you're in my dreams..


Blackmilkclothing.com

Gud vad... coola dessa leggings är! Man får en skitsnygg outfit med en svart tröja och klackar. Tipsade även om kjolar i samma mönster, Här.

Two more.


Två armband till från Thailand!



I'm your bestfriend. I will always be there even if you're hardly ever there for me.


I hate it when you're trying not to cry in front of someone, but as soon as they ask you, "are you okay?", you lose it.


Only the best plays at Abbey Road studios, part one.

The Fray


Snow pratrol - Låten börjar 0:33


Goo Goo Dolls


The Killers (inte så bra live dock..)


3:04 <-- Älskar!

Take That


Brandon Flowers


Börjar 1:08
Låten börjar 0:45

James Morrison


James Blunt





Bustiers

Bustiers from Gina tricot
Älskar verkligen den översta och den gråa! Den med kors blir lite för mycket... Men ryggarna är skitsnygga!


Jul Jul strålande jul.


Har glömt att lägga upp dessa Thailand bilder, kanske inte lika roligt nu men ändå! Många har undrat hur julen firas i Thailand, eftersom Thailändarna inte firar. Men de drar på ganska stort! Men prydnader än i sverige haha.



Ring Ring


Ringar från Thailand! Det finns så mycket fina silversmycken där, Love it!



Don't Be That Awkward Runner



Haha! Nu vet man hur man inte ska springa!



Miranda Kerr

  • Miranda kerr







Gud så vacker hon är! Och hälsosam! Finns inte många som är vackrare än Miranda Kerr... Vad tycker ni?






Cloe Color jeans 199kr


Är väldigt sugen på dessa jeans! Behöver lite FÄRG nu i det trista värdet! Men vilken färg? De göna och blå var väldigt snygga! Röda också (men lite vanligare är de ju..). Lila var också snyggt! och rosa men tror inte jag passar i dem, det skär sig mot min hårfärg...



Adorable.




Romwe.com


Älskar Therez väska från romwe.com! Detaljerna gör väskan.
Dessutom verkar den väldigt stor och rymmlig.
Kostar strax under 500kr.

Hennes Jeffrey cambell litas är inte helt dumma heller!



Hello World


Gud vilken sorglig, men vacker musikvideo! Fick tårar i ögonen...



White'n Blue

Den här blusen är verkligen något jag måste prova nästa gång jag åker in till stan! Byxorna också... Ska (försöka) sy ett par liknande byxor i syslöjden. Skrev ju förut att jag hade svårt att bestämma mig, men funderade på ett par kostymliknande byxor (alltså morderna kostymbyxor) blev inspirerad av en bild jag såg, och bestämde mig för att göra något som liknar dessa! Men vi får väl se hur resultatet blir!

Men tillbaka till blusen! Den känns riktigt vårig och gillar att den är kortärmand!

Från HM



The best gift you can give is a hug. One size fits all, and no one ever minds if you return it.


There are seven billion people in the world. Don't let one ruin your day.


Dagen började bra! Gick upp "tidigt" och promenerade iväg till yogan. Precis vad kroppen behövde! och sinnet för att orka med resten av dagen... Gick iallafall till gataeu efteråt och köpte med mig en varm choklad och Källarfranska (med pålägg såklart) mumms! Sen mötte jag upp Nellie i alvik (passade perfekt eftersom städerskan vad hemma och städade) för att visa henne biblioteket, känns konstigt att hon flyttat till Bromma! Men kul! Sen har jag suttit och skrivit en jävla irriterande Kemi-labbrapport, usch! Kände mig extremy otaggad (inte för att man brukar känna sig taggad... men satt bara där som en robot) men nu är jag någolunda färdig och tänker inte göra något mer idag, tror jag... Kanske borde tvinga mig att plugga till matteprovet nästa vecka... Men Nä tar det under helgen!



Silver and turquoise.



Nytt halsband och armband från Thailand! Använde halsbandet idag, love it!



SCHOOL~ Example: 1+1= 2. Exercise: 1+ 1 + 1 = 3. Test: 13xy(2y+3g2) + 7xy. Only me?

Studiedag imorgon! Helt ok eller? Men har bestämt mig för att gå upp "tidigt" och vara med på en yoga klass som börjar kl.9 Ambitiöst eller hur? Men får ändå ganska lång sovmorgon + att jag behöver skriva en labbrapport och plugga till ett prov sen, så vill ha en bra start på dagen!
Det är Hatah-yoga, lite lugnare än Ashtanga yogan jag bruka köra så det blir perfekt på morgonen!

Which hurts more, saying something and wishing you hadn't, or saying nothing, and wishing you had?

Phu, det har varit en lång dag! Förutom NO-labb så var skoldagen inte så farlig. Vi slutade tidigt men sen skulle jag till tandläkaren, inte så roligt.. Inte så farligt heller egentligen. Sen hem och äta middag, klockan 16! Skulle på öppet hus på Östra Real, så behövde äta innan! Kom väl hem efter 8 igen och har försökt att fundera ut vad jag ska göra i syslöjden (det låter lättare än vad det är, i alla fall är det svårt för mig).

Bilden är ett smakprov från fotograferingen vi hade i söndags (redigerad av Linnea).


Help I need somebody.


Behöver lite tips och råd.. Önskade mig denhär Jofama by Kenza jackan i Julklapp, men fick pengar istället så jag får bestämma själv... Och funderar fortfarande på om jag ska köpa den... Den är nu på rea för 1890kr (2795:-) alltså 905kr billigare. Vad ska jag göra? Vill väldigt gärna ha den, men den är fortfarande dyr! Men den är så snygg! Den här är dessutom lite varmare än den vinterjackan jag har...



Tengo ganas de entrenar...

Gud vad jag har blivit träningssugen! Att komma igång med träningen nu efter julen, både yoga/pilates men också jogging och annat! (joggingen lär väl dröja ett tag med tanke på vädret... skulle ju självklart kunna jogga ändå, men jag är för lat för det! Men promenader absolut!) Men jag är skitsugen på att testa på lite nya träningsformer såsom piloxing, Zumba etc som är mycket kondition!

Sats videor på Piloxing och Zumba!


Sen finns det ju så otroligt mycket snygga träningskläder, som gör det så mycket roligare att träna! I alla fall för mig. Kikade in på Nelly och hittade massor, mycket från Addidas!



Älskar shortsen på näst sista bilden, de är lite hägre i midjan och ser otroligt sköna ut! Och godiströjan på sista bilden vore ju rolig att träna i haha. Men jag bilr alltid lite extra peppad av att träna i snygga, och gärna färgstarka kläder!



I'm proud of being a bikini-maniac!


Kommer nog få skit för det här, men Hm har fått in så många fina bikinis! Vill ha! Lite tidigt kanske att släppa dem redan nu... Men jag är i alla fall  proud of being a bikini-maniac!



Converse x3


Köpte dessa tre converse i Thailand, ca 200kr st! De vita är lite smalare och har tunnare sula än den vanliga modellen (men de är inte lika tunna som den "nya" modellen). Längtar tills jag kan använda dessa i vår/sommar. Mina röda börjar ju bli lite slitna... Tyvärr.



Alvisk

Behöver verkligen sånhär värme... Nu tack!
Bara -3 grader ute? Bara? Herregud det känns som minst -10, men fy 17 vad det blåser! Ser ut som en alv eller nåt nu, mina öron är fortfarande illröda (och jag kom hem för kange en halvtimma sen..) Men nog om mina öron!

Galaxy Skirt


Har blivit helt kär i dessa Galaxy Skirts! (Galaxy Black, Blue, Purple). Sjukt snygga! Speciellt med en svart, slarvigt instoppad t-shirt/linne!
Jag vill nog helst ha Galaxy Black (den 1a)... Eller jag ska fatta mig kort, jag vill ha alla! Tänkte säga kanske minst den lila, men efter en andra titt är jag inte riktigt lika säker...



I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back.

image description

Starbucks linne från Thailand och armband Guldfynd by kenza (julklapp)



Somebody That I Used to Know


Gud vad häftigt! Och de sjunger riktigt bra! Speciellt den 1a killen och tjejen! Fast han i mitten har en grym röst han med! Men fattar inte vad killen längst till höger har för roll... Han gör inte så mycket.. Men någon måste ju hålla upp gitarren!

Här är några fler covers de har gjort!







My boyfriend is like February 30th, he doesn't exist.


Dagens outfit, första på länge och första för året!
Tjocktröjan är en julklapp (Odd Molly) och armbandet är nytt från Thailand!



With all the things I’ve been through last 2011, I can only face 2012 stronger.

Blev överlycklig (hehe) över att Victoria's Secret hade öppnat en butik på bangkoks flygplats. Tyvärr hade de inte så mycket, rea-trosor och kosmetik och lite sånt... Men ändå! Köpte tre trosor och en body lotion! Mumms!

Första dagen i skolan igen efter lovet... helt ok. Alla andra började ju igår, men då satt jag i planet högt uppe i luften! Kom hem halv 9 och var helt slut. Var inställd på Thailändsk tid, alltså var klockan halv 3 (den var 4 när jag gick å la mig!) Så var ganska trött. Men var ännu tröttare de sista timmarna på planet...

Har inte packat upp mycket ur resväskan än... vet inte om jag orkar ikväll så det får nog bli imorgon! Har bara packat ur alla klänningar och lite småsaker haha. Resten får vara kvar ett tag till...



Yesterday


Typ de enda bilderna på mig som är något lovliga...
Får se till att någon fotar mig imorgon på stranden! Kameran ska ändå med!



Andra Januari tvåtusentolv.

Gott nytt år på er! Känns väldigt konstigt eller hur? Jag är inte redo för ett nytt år!
Men kanske om jag skrivedr det flera gånger?
tvåtusentolv tvåtusentolv 2012 2012 2012 TVÅ-TUSEN-TOLV
Nej inte ens det hjälper... Haha men allt faller nog på plats
när jag kommr hem till sverige igen... Om lite mer än en vecka.
2011 har varit ett ut av de tuffaste och jobbigaste åren hittills! Men kanske också ett utav de bästa,
eller det har inte bara varit jobbigt! Så hoppas att 2012 blir lite lättare! och att jag kommer träffa många spännande personer i höst! (gymnasiet).
Tolvslaget firades på stranden, och hade med kameran så fotade massa fyverkerier, men det var väldigt svårt eftersom kameran blir så seg när det är mörkt ute... Men några ska det nog ha blivit!


RSS 2.0