Faith




29.11.11


Nu är sista provet avklarat... typ. Hoppas det iallafall!
Men med bara tre veckor klar till jullov så borde det inte hinna dyka upp något större prov.

Vi var ju på gymnasiemässa i fredags! Det hjälpte väl lite men.. ändå inte. Men de jag ska kolla lite mer på är Östra Real, Påhlmans, John Bauer, Klara (norra) och Blackeberg. Det är ju inte så många skolor som har den linjen jag vill gå, men hittade den perfekta skolan, eller jag fick väldigt bra intryck av den! Och det är Kunskapsgymnasiet Globen. Men de har något som liknar självstudier (ej lärarledda lektioner) och man ska själv, men hjälp av en handledare, schemalägga sin vecka efter behov utav lektioner... det verkar vara väldigt mycket enskilt och att man inte kommer så nära sina klasskamrater... Och jag inte är ett så stort fan av självstudier... Det är inte riktigt min grej, och de flesta har sagt att man ska undvika det! Speciellt eftersom jag lätt blir stressad...

Det är några gymnasium som har öppet hus den här, eller nästa, vecka. Så måste kolla lite hur jag ska göra med det! Om mina föräldrar kan följa med och om det finns några andra som kan följa med som rådgivare haha.



Hm Party



Helt underbar! Måste prova, lite tveksam till de vida benen dock...


Har fastnat lite för dessa byxor! Ska kolla hur de ser ut i butik..



Älskar tröjan! Och byxorna... Perfekt combo!




Heart of gold - James Blunt



I want to know what love is
But it seems to come with so much pain
If no one wants to show me
It seems easier just to run away
When I am gone it's just a penny for my soul



The biggest misstake you can do in life is to constanly be afraid to make one.

Do you ever regret something you have done ?
Or is it mostly something you never did.
Because you said no?
Why did you?

Don't be afraid to make mistakes, it's from those you learn.



Gymnasiemässa!

Imorgon ska vi på gymnasiemässan i älvsjö, någon mer som ska dit?
Men känner mig lite oroad.. eller det är inte så många gymnasium som har de inriktningar jag funderar på, ekonimi-juridik eller sam-media (kanske ekonomi-ekonomi men hällre juridik!)

De skolor jag ska kolla in lite extra är väl bl.a östra real, någon som vet om den är bra? Cybergymnasiet, men har hört att de liksom Jensen (som jag inte vill gå på) har väldigt mycket självstudier etc. Stämmer det, någon som vet?
Orkar inte rabbla upp alla, men om ni vet någon skola, som är bra såklart, med någon utav dessa inriktningar som inte ligger alltför långt bort (gärna inne i stan någonstanns) så snälla kommentera!



23.11.11



Känner inte för att blogga idag, men tänkte ändå updatera er lite om dagen.. Eller bara om en händelse men ändå!
Idag hade nämnligen jag och Linnea lektion för klassen på gympan, i yoga! Vi var nervösa innan men det gick super! Alla verkade gilla det och de verkade tycka att instruktionerna var bra! Läraren också!


Jag borde plugga... Har matteprov på tisdag. Men orkar verkligen inte... Orkar inte med något! Finns inget bra på tv förens kl.21 Då är det Grey's Anatomy! Gud vad jag längtar! Men fram tills dess då? Kanske ska kolla lite på progress live... Gör nog det! Haha men inte för att jag förväntar mig att någon ska veta vad det är.. 


What you wish for cannot be giftwrapped, as human and alive and far away in London.


Nej.. känner att jag inte är särskilt nöjd med min önskelista... Känner för att göra om den, men vet inte vad jag önskar mig... Har bara skrivit upp massa smycken, men vill inte önska mig bara det... Hjälp mig, några tips någon?



Nickelback

Det finns en mening med dessa sånger, de vill framföra ett budskap!









Erica Patch Jeans 499kr

I sommras, och även nu under den tidiga hösten, så har det kryllat av plagg med Amerikanska flaggan på! Framförallt jeans shorts! Tycker också att dessa jeans från Gina var ganska häftiga... Vet inte om jag skulle vilja ha dem, men lite snygga var de ändå!



Christina Perri



Den här låten är tydligen med i Breaking Dawn, kul! För hon är så otroligt duktig!



Sonja shorts

Inte direkt vad man kan kalla snygga shorts... Men helt underbara!

Eller vad tycker ni?



Önskelista

Lite olika saker från Hollister, men måste "rensa" lite, kan ju inte önska mig två jackor och en väst? eller? Men ska se vad som finns att prova nästa gång jag åker in till stan! (Du kan vara lugn Linnea, det brukar gå snabbt när jag provar!)


Smycken från TIM store. (vill ha antingen den 1a eller den 2a, inte båda).


Smycken från Cocoo.se Får se vilka jag önskar mig, kanske alla eller inte... Men i dessa färger iallafall!
Eller kanske bara ett presentkort, lite lättare...


Smycken från Guldfynd by Kenza!

Skor: Jeffrey Campbell, wildflower, wildflower by kenza. Måste prova några innan jag sätter upp dem på önskelistan...


Smycken Lindex. Väldigt mycket smycken jag vill ha! Får se hur jag gör med allt det...


Ska nog också önska mig ett spa-presentkort! In need of! Men måste kolla lite priser/behandlingar först!
Men detta är bara en "provisorisk" önskelista... Får se vad jag verkligen skriver upp i slutändan!



19.11.11


Gud vad skönt med lite sovmorgon! Gick inte och la mig så sent igår men va väldigt trött! Har typ inga planer för dagen, precis vad jag behöver! Men ska nog börja skriva lite på mig önskelista också!



CIN Rocks 2011

Children In Need är en Brittisk gala där mång kända artister varje år uppträder, för att samla in pengar som ska doneras till barn runt om i England som behöver hjälp, t.ex sjukvård. Liknar "Humorgalan, för varenda unge" som vi har här i sverige, och rosa bandet galan. Kollade på det på datorn igår, blev väldigt berörd av några klipp på bard de visade! Så jag skänkte 60kr! Inte så mycket men något iallafall!
Några är nya, men här är de som va mina favoriter från igår:
Lady Gaga, början är bäst!
4:30 börjar den andra sången, lite mer upptempo!
Gillar låten, och hennes röst. Men det är vissa delar av låten som jag inte klarar av...



My sweet outfit.


Man ser inte så mycket av tröjan, men en grå stickad från Gina! Älskarren!
Bilderna är ifrån den photoshoot vi hade i slutet av oktober.



I am totally addicted, and proud of it!


Har haft ett bra avslut på en ganska så jobbig vecka... Men nu är det helg! Mys. Jag och Linnea gick hem hit efter skolan, hade tänkt att planera lite över vår gympalektion, vi ska "undervisa" i yoga på onsdag, inför klassen! Vi kollade lite på rörelser med blev mest att vi pratade och lyssnade på musik, vilket kanske också var planen haha. Men det blev kanske lite mindre yoga grejs än vad vi tänkte hehe, men come on det är ju fredag!

Nu ska jag... Vet inte riktigt vad, men har bytt om till lite skönare kläder och tvättat av sminket iallafall!



17.11.11

Ligger och myser i min sköna mysdress!

Gissa vad jag har gjort idag... Var hos doktorn och gjorde en gastroenterologi (mage tarm) undersökning d.v.s jag fick en slang ner i magen... Trevligt eller hur! Men blev som tur var sövd, första gången med det var inte SÅ  farligt ändå... Men behövde fasta innan, så fick inte äta något 6h innan d.v.s inte äta eller dricka efter frukost, så nästan 9 timmar efter frukost fick jag äta igen! (heaven!) Det blev en macka, kardemumma bulle och chai latte på park konditori, mumms!

Men minns typ ingenting, låg där, efter att de hade sprutat in sömnmedel och väntade på att jag skulle somna, och sen vaknade jag helt plötsligt ute i korridoren. Var helt borta då... Kom inte ihåg nånting när jag höll på att vakna upp, visste inte om jag hade drömt att jag hade sagt vissa saker, eller om jag faktist hade sagt dem... Med andra ord var jag ganska groggy...



Jeffrey Campbell

Den klassiska LITAn. Älskar verkligen de svarta! Men alldelles för höga för att ha i skolan! (Det är nämnligen en tjej som har sådana... ) Men snygga är dem!
Hittade även dessa, lite lägre! Men jag gillar dem! Lite småkonstiga vid ankeln, högst upp, men Me like it!
Lite billigare också, men bara några hundra. Tror dessa kostar 1500 och de andra ca 1600-1700!

Follow your heart...

... that is what's keeping you alive.





16.11.11


Längesen, jag vet, förlåt... Men har inte orkat, haft tid eller inspiriation... Den här veckan har varit helt... kass. Jag har känt mig sjukt deprimerad av någon anledning (or generally depressed as you could call it...). Idag har det varit lite bättre, lyckades ta mig igenom teknik lektionen utan större missöden, hehe. Så bästa dagen hitills! Men har sjukt ont i huvudet och är s¨stressad att jag måste göra allting i SLOW MOTION! Imorgon ska jag till doktorn också, ska bli sövd och göra en gastroentreloogi d.v.s jag ska få en slang ner genom halsen för att de ska undersöka mage/tarm. Då känner man sig inte så sjuk längre... Men får bara äta frukost imorgon, inte lunch... Men hoppas det hittar något!



Bubbles.


11.11.11



Sitter i skolan slutar snart! Har fått blåmärken i knävecken idag igen, fick det efter förra gympalektionen också...


Iphone.



Har ju beställt hem en Iphone 4s *lyckligt tjej* Så har surfat runt och letet efter lite olika skal... Här är några jag gillar! Men har fortfarande inte hittat något "den måste jag ha" skal. Men hittade en sida där man kunde göra sina egna skins (typ som klistermärken, finns till datorer också) Här är några bilder jag funderar på att använda:

(1an och den sista mycket mer insommade i så fall)



Lindex.

(två olika modeller)
Älskar!
Rosen är en dubbelring! Den andra var cool!
Älskar dessa! Orange och blå är mina favoriter! (tillsammans också!) Men den rosa vore inte helt fel.. (också med den blå)


Alla finns hos Lindex till olika priser!



My sweet outfit.


Körde på den här klänningen idag! (Äntligen!) + skärp och skorna! #Brunaaccessoarer



Grått och trist..


Tre bilder ifrån helgen, ute på landet! Lite sisådär grått och trist..



BLUE.

Kan inte låta bli att älska låten! Stämmorna + texten!
I have never lost anything quite like this
No second chances if I don't find it
No
Oh no


You closed the door and you kept on walking
Left me behind and there's no more talking
No
Oh no
Oh no


It's like rain falling down
Drops of pain hit the ground
I can't speak
There's no sound when you're gone


I can
I will
I know
I can untie these hands
And get backup again
Gammal, men vacker! Med Elton John (haha) (1:53)

My sweet outfit.



Två närbilder på dagens outfit.



8.11.11


Jag är HUUUUNGRIIGG! Hehe men har inte ätit något till mellis, eller så mycket till lunch,
så jag får väl skylla mig själv...


Men herregud vad slut jag är! Har liksom inga krafter kvar, ingen ork... Och mina ögon gör.. ja inte ont, men de svider och är väl torra, hade samma problem innan lovet (men inte under lovet) och så kom det tillbaka efter halva skoldan igår... Första dagen tillbaka i skolan! Kanske inte så bra att sitta vid datorn då heller men har pluggat massa så förtjänar det. Fick skolkatalogen idag! Fast kollade igenom brosans lite snabbt igår, kan inte direkt säga att jag blev nöjd, hade ju redan sett bilderna, men kom inte på vad det var för fel på klassfotot, bara att jag såg wierd ut, men igår när jag bläddrade i katalogen så kom jag på det! Förutom att jag kisar och får jättesmå ögon så ser de... kanske inte döda ut men helt... jag ser helt slut ut! Måste stressa ner, vilket jag jobbar på för fullt, men det sker bara i myrsteg..
.

James Morrison

Han är inte så snygg.. Men gud vilken röst han har!


This girl tries her best everyday,
But it's all gone to waste 'cause there's no one around,
This girl she can draw she can paint,
Likes to dance she can skate,
Now she don't make a sound.

We'll play in our park,
'Till it's too dark for us to see
Well we'll make our way home,
With mud on our clothes,
She won't be pleased.

I'm still here,
But it hasn't been easy,
I'm sure that you had your reasons,
I'm scared for this emotion,
For years I've been holding it down

Love to forgive and forget,
So I,
Try to put all this behind us,
Just,

Know that my arms are wide open,
The older I get, the more that I know.

Well it's time to let this go.
I got to let it go
I got to let it go
I got to let it go
I got to let it go



5.11.11

Snart är det vinter igen... och julafton! Sitter och försöker att skriva önskelista, men det var lättare sagt än gjort! Får se hur det blir med julafton i år, vi ska ju troligtvis till Thailand! Eller vi ska dit, men hoppas vi inte måste avboka...

Har verkligen haft en rutten dag idag... Varför ska man få läxor över lovet? Det är ju LOV!  Fast om jag ska vara ärlig så är inte det här en läxa... Snarare en uppsats.. Men det är bara att ta ett djupt andetag och...

Har faktiskt varit ute och joggat idag.. Känner mig duktig! Nu kan man bara njuta av att spendera resten av kvällen inomhus, framför datorn eller tv'n kanske.



Höstigt.


Älskar den här Kenza outfiten! Ser så mysigt ut med lång, vit halsduk! Och bootsen är jäkligt snygga!
Snyggt med grön jacka också. Om inte mamma har slängt den så ska vi ha en lång brun halsduk... Kanske ska ta och leta fram den!



Evil eye..

Fick hem skolfotot idag... Fick faktiskt en shock när jag såg mitt hår... Vad rött det var! Inte lika rött nu dårå, men behöver färga snart, då blir det rött igen! Men annars... ja det blev väl helt ok. Men hade mitt "evil eye" på porträttet.. Asså inte elak blick, utan huden runt ögat som.. ja är lite konstig. Det jävla stressen som har varit i farten igen.. Men doktorn vet inte riktigt vad det är, så kan inte behandla... Men huden har helt enkelt blivit väldigt torr och irriterad... och tror inte att det beror på någon mascara eller något (inte eksem heller) eftersom det bara är på ena ögat... Men nu ska jag sluta belasta er med mina problem!

3.11.11

Kom hem från ansiktsbehandlingen för en stund sen, super! Man blir så lugn av det också! Hoppas det hjälper lite också, ska byta produkter när mina tagit slut etc. (Har inte hela serien av den jag ska börja på, bara tvätt..) Är sjukt trött på att gå runt och må dåligt över min hud... Någon som känner igen sig..? Så nu är det all it takes to make it better...

A little motivation...


Nelly.com

Två väldigt speciella, men väldigt snygga klänningar från Nelly.com.
Den första kostar 299kr och tror den andra också ligger på något däromkring..
Tatueringen i nacken var också snygg!
Ser ut som att det är Kenza på bilden, men är inte helt hundra..

1.11.11


Shit vad konstigt det känns med 1:a november... Snart är det jul liksom! (och snart åker vi till Thailand! Super). Bara någon månad kvar av skolan... men ett steg närmre våren och de nationella proven, nån mer som börjar bli nervös?

Nej usch nu ska jag inte vara sån.. Det är ju höstlov, då ska man försöka att tänka så lite som möjligt på skolan, och bara ta det lugnt! Fast har faktiskt suttit med läxor fram tills nu.. eller läxor. Vi har en no uppsats som ska göras under lovet... Men känner mig stolt att jag har gjort den! Bara lite detaljer som ska justeras.. Nu ska jag i alla fall ta och kolla på en film eller något, och bara slappna av resten av dagen!

Någon förresten som har börjat skriva önskelista till julen? Inte jag, men ska kanske börja fundera lite...






RSS 2.0