Sprakande orange.

 
Gud vad jag saknar mitt hår, som det var när det var nyfärgat. Som på den här bilden från London! Nu är det bara torrt och frissigt... och solblekt, och med en ganska tydligt utväxt. Sommaren har gått så snabbt så jag har inte hunnit färga, men ska till frisören om två veckor. Så att det är nyfärgat när skolan börjar ;)
 

London - Första dagen.

 
Mycket byggnader. M E N   D E   Ä R  S Å   V A C K R A  !
 
 
 

Playsuit.

 
Har glömt att lägga upp bilder på den här byxdressen som jag fick i födelsedagspresent! Urgullig, riktigt flicking och sommrig! Tyvärr var den lite skrynklig vilket resulterade i att den inte gjorde sig så bra på bild...
Från Hm i alla fall.
 

Wiihoo det är måndag!

Wiihoo det är måndag! Ni fattar inte hur länge jag har längtat efter den här dagen. Måndag vecka 31. Idag kommer nämnligen Linnea hem från sitt lantställe och så ska vi åka ut till mitt lantställe och vara där själva! I en hel vecka. Vi har inte setts sen skolavslutningen, 7 veckor sedan, så saknar henner verkligen! Dessutom så har vi vädret med oss (än så länge) det är SOL! 
 
 
Märkte just att jag knappt har några bilder på oss,
två gamla och sen en från skolavslutningen lyckades jag hitta i alla fall!
 

Zara.

 
Dessa två snyggingar från Zara är på rea nu, 129kr vardera. Kap!
Är bara lite osäker på färgerna... Ljusrosa och vitt, kan vara riktigt snyggt men... svårt. Jag vet inte, har alltid haft något emot vita byxor. I och för säg är det här en helt annan modell. Linningen (på de vita byxorna) är ursnygg, och gör liksom plagget. Så kanske. Helt klart värda att provas! Om de nu finns kvar i affärerna. 
 
                                        
 
 

Läslus.

Innan vi åkte ut till landet reserverade jag massa böcker, nio stycken, allt från ungdomsböcker av Katarina von Bredow och Cecily von ziegesar till kriminalromaner av Viveca sten och Mari Jungstedt. Har suttit på balkongen hela dagen och läst, började på boken i morse och kunde inte lägga ifrån mig den. Så har fått lite ont i rumpan av att sitta så länge... Men nu är boken utläst och jag vill bara ha mer! Det blir alltid så efter en riktigt bra bok. Älskar verkligen att bara sitta och njuta av en bok på sommaren, för mig är det avslappning på hög nivå! Att helt få leva sig in i boken...
 
 

Mocha Frappuccino.

 
Frappuccino. Min Favorit. 
 

Motorcycle.

 
Blev lite småkär i den här Mc jackan! Den klarblå färgen är ursnygg! Den purpur färgade är också riktigt snygg, kan bli en cool kontrast till mitt hår (dvs när det är nyfärgat och ganska röd/orange). Har en lila aktig halsduk som faktiskt gör sig väldigt bra till mitt hår. Men drömmen vore ju den blåa jackan, då kan man snacka om kontrast! 
 
399kr från Hm
 
 
 

There's no such thing as a perfect relationship.

 
Vilken tycker ni är bäst? Den sista är den äldsta, har den som skärmsläckare i mobilen! 
Skulle ha gjort ett mindre avstånd mellan citatet och namnet i den första i alla fall... 
 

GAP London Edition

 
Fick en Ubersnygg tjocktröja från GAP av mamma i London, vi båda blev helt kära i trycket när vi såg den! Matchar min brosa som fick en ljusgrå haha.
 

Heart of Laces.

 
 
 

The Body Shop.

Kroppsoljor! Me Like.
Går in i huden snabbt och lämnar ett fint skimmer.
Finns i dofterna Shea, Morninga, Olive, Satsuma, Sweet Lemon, Mango, Coconut, Chocomania
Är riktigt sugen på att dofta på de fem sista, men tror att jag kommer att slå till på Chocomania! Eller kokos fast har redan så mycket sånt.. Men Sweet lemon/satsuma känns båda väldigt friska och frächa!
155kr 
 
 
Äntligen finns deras älskad bodybutters i Parfym format!
Body mists är i och för sig inte den starkaste doften (håller länge)
men gud så gott man kommer att dofta! 
 
125kr
 
 
 
"Dessa ljusreflekterande och skimrande pärlor ger din hy en fantastisk lyster. Applicera dem under din foundation eller använd den som den är. På ett ögonblick får du en jämn och nästan perfekt hy!"
 
225kr
 
 
Har bloggat om dessa förut, är fortfarande väldigt sugen på dem! 75kr
 
HONEY BRONZE BRILLIANCE POWDER och HONEY BRONZE SHIMMERING DRY OIL
från deras Honey Bronze serie. Älskar som sagt skimmer oljor! Perfekt för att framhäva brännan!
195 resp. 245kr
 

Tiny Tiny Piece of B.

 
Ännu en bild från London, haha.
 
Vår sista dag i London lunchade vi på en mysig (men dyr) restaurang i en liten gränd. Det fanns många andra mysiga restauranger där, men maten på den här verkade extra god, och det var den! När man betalade fick man två små brownies! Jag kommer inte ihåg, men jag tror att den var god... Åt så mycket gott i London!
Vi åt indiskt två gånger, på olika ställen, och den andra gången var maten UNDERBAR! Jag hamnade i mat-koma och kunde inte äta upp *Snyft*
 
 

Linnea Henriksson.



 
 

Gina Shopping.

 
I juni, strax innan jag stack till London så kom ett paket med kläder jag beställt från Gina Tricot. Tre toppar (den första är egentligen en klänning) och ett par shorts (egentligen lite mer saker med de var inge bra så skickade tillbaka dem). Älskar färgen på den i mitten, den limegröna, men materialet är nästintill genomskinligt (men inte transparent, utan bara tunnt) så den är lite svår att bära.
 

Kensington Gardens.

L O N D O N   B I L D E R .
 
 
B E N C H I N G - #InternSkämt
 
 
 
 
 
 
 
 

Feel The Love.

 
 
 
 
 

The River The Island The Pants.

 
 
Provade dessa i London först på lite skoj. Trodde inte att de skulle sitta så snyggt etc. Men blev helt kär när jag fått på mig dem! Detaljen i midjan gör mycket!
 
Från River Island
 

Ormjakt

Såhär såg det ut en dag när jag låg och solade på landet - gummistövlar och spade ifall en orm skulle dyka upp. För de va LITE närgångna...


Glassar.

Glassar i solen med en kompis, eller glassade rättare sagt... Nu är det molnigt.


Black White and Roses

Köpte ett par byxor på Lindex för nån vecka sen! Skorna är JC-look a likes från London


You think I’m stupid for not realising it, but the truth is, I’m just being nice by not telling you.M

 
 

Maxiskirt.

 
Jag har verkligen fallit för maxikjolar (och klänningar) som är transparanta, dvs med en kortare underkjol. Gick om kring i min svarta maxikjol med slits (från JC) i London en dag, lite jobbigt eftersom det blåste ganska mycket, men gud vad jag trivdes. Haha. 
 
Den här från Gina Tricot hade dessutom ett häftigt mönster. Långkjolar passar oftast riktigt bra till gladiatorsandaler! Men också höga klackar eller varför inte converse?
399kr
 

Avslutningen.

 
Äntligen har jag lyckats ladda upp bilderna från skolavslutningen! Det tog sin lilla tid haha. Men älskar verkligen  klänningen jag hade på mig! Paljett detaljerna vid halsen, transparent kjol och slits. Fick höra att jag, i frisyren och klänningen, såg ut som en grekisk gudinna. Men är i alla fall ortoligt nöjd med valet av klänning.
 

Hemma + Internet = Update!

Nu är jag tillbaka i stockholm, efter sisådär tre veckor på landet! Tyvärr har det ju inte varit särskilt mycket sol och värme att tala om, i alla fall inte de första veckorna... Så jag har inte badat så mycket, något som jag alltid gör där (såklart). Kom på förut att jag inte har hoppat från bryggan en ända gång. Men ska ut med en kompis om två veckor, då är det förhoppningsvis varmare i vattnet, inte för att jag är en badkruka i och för sig...
Har åkt vattenskidor en gång, i torsdags! Det var ju trots allt ett år sen sist så jag hade inte så höga förväntningar, men jag kom upp på första försöket!! Däremot var landningen inte lika bra. Ena skidan åkte av och när jag sen tappade balansen så föll jag framåt över skidan, så det blev som att benet drogs åt två håll. Tror att jag tänjde ut ledbandet i knät och sen gjorde jag något med vristen så kunde inte stödja på benet på några dagar. Nu är det bättre men det smärtar fortfarande när jag går. 
 
 
Bild från förra sommaren.
 

Brygga.Starbucks.Jordgubb.

 
Tre bilder från min senaste vecka, dvs när det fortfarande var soligt...
Men tror inte jag är den enda som saknar solen?
 

Black Milk + Jeffrey Campbell

 
Ett sammarbete mellan Black Milk Clothing och Jeffrey Campbell som visade sig vara... Underbart! Riktigt kola skor eller vad säger ni? Mina personliga favoriter är (såklart) Litas med space mönster, svag för båda kan jag väl säga... Men serie mönstret är riktigt snygga också, men är kanske bäst i den första modellen, de låga kilklackarna, de är dessutom i lagom höjd för att passa som vardagsskor! Haha. 
 
Kostar, tyvärr, som vanliga JC skor. Om inte ännu mer. Men är väldigt sugen på ett par!
 

Happy Ending.

En utav mina favorit låtar av Mika! Riktigt vacker. Brukar alltid lyssna på honom när jag diskar!
Det är min diskmusik helt enkelt, har varit så länge jag kan minnas.
 
 
 
 

The Summer of 2012'

 
Tänkte fortsätta lite med att lägga upp bilder från den första sommaren med bloggen, eftersom den fyller år idag. Eftersom de är ifrån arkivet så är det små, de gick inte att lägga upp större då haha. Med det är lättare att ladda upp dem än att lägga upp nya, eftersom internet är så långsamt här ute
 
 
 
 
De två sista från Spanien sommaren 2010
 
 
 

6 Juli 2010.

Idag firar bloggen två år! Bloggade ju tidigare på en annan blogg, kommer inte ihåg om det var i ett halvår eller i 1,5 år som jag hade den... Skapade den första på jullovet i alla fall!
Men den här bloggen har i alla fall funnits i två år nu, kul.
 
 
Dessa var de första (egna) bilderna jag la upp! Haha. Armbanden nyinköpta från Spanien ocg ringen + trosorna från en kompis (köpta i London).
 
 
Min dåvarande header!
 
 
 
 
 


RSS 2.0