Krans.

 
Dessa hippie liknande kransar och hårband som finns är sjukt snygga och såklart sommriga. De kan fullända en sommrig outfit. Hade ett förra åter som jag älskade, men råkade bada med det så det försvann... Hehe.
 
Den här kransen som My har på sig finns att köpa på Hm, kanske värd att kolla in?
 
 

Male Vs. Female


Ber om ursäkt.

Är ju på landet nu och internet är väldigt segt! Får kämpa länge för att kunna ladda upp en bild, så ber om ursäkt för få och bildlösa bilder... Men ni får hålla tummarna!
 
Biljett luckan i London när vi såg på musikalen Chicago (som ni säkert ser). 
 
 
 
 
 

Watch out for April.

 
Hihi jag har inte vänt blad i min almanacka på snart fyra månader, har fortfarande Aprill uppe ;)
 

Black'n White.

 
Asymetri på hög nivå. Dessa blusar från Gina Tricot var riktigt snygga! Men de fanns under klännings "fliken" vilket kan innebära att det är väldigt långa... Men blev riktigt sugen på att prova dessa! 
 

Rule the world.

 
 
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
Don't close your eyes
Don't fade away
Don't fade away

Yeah you and me we can ride on a star
If you stay with me girl, we can rule the world
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side, we can rule the world.

If walls break down, I will comfort you
If angels cry, oh I'll be there for you
You've saved my soul
Don't leave me now
Don't leave me now

Yeah you and me we can ride on a star
If you stay with me girl, we can rule the world
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side, we can rule the world.

All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you
For you
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you
For you
 
 
 
 
 

Fiat 500

De sista två bilderna är ju samma, bara olika redigerade.
 
Tod dessa bilder för två dagar sen, på kvällen när jag och pappa skulle hämta upp mamma och Jacob ute på ekerö (de hade spelat golf). Vi överaskade mamma med att komma i hennes nya bil, en vit liten Fiat 500 (hon fick den av pappa). Jättesöt liten bil! De sista 500 metrarna cabbade vi ner och skruvade upp volymen haha.
 

Cinema in London.

 
Jag och Mamma var på bio i London en kväll, samma som det Sverige - England spelade fotboll i EM så vi hoppades att ingen skulle "märka" att vi var svenskar när vi gick hem efteråt, ifall Engelsmännen hade förlorat och var lite sura... För det var MÅNGA som var ute på krogarna för att se på machen. Men i alla fall, tillbaka till bion. Vi såg på filmen "What to expect when you're expecting" och den var riktigt bra! Grät nästan på slutet när tjejen bredvid mig grät, det smittade liksom av sig haha. Men nu till saken (eller snarare bilden). Bio salongen var pytteliten! Super söt. På bilden ser ni ena halvan och sen gången i mitten, så andra sidanv ser likadan ut. Det är mamma som sitter där till vänster också.
 

A woman's silence says it all. Her silence and lack of expression means that she's reached her breaking point.

 
 

Pants times five + one.

 
Kikade in på Zara och såg att de hade ganska många snygga byxor på rea. Fullkomligt älskar modellen på de första, men skulle vilja ha i en annan färg... Vitt kan ju vara lite svårt att bära (genomskinligt) så har därför lite svårt för det, men det är riktigt snyggt och elegant. De tredje, med blommönster, är också riktigt snygga. Gillar att linningen är svart, det bryter av snyggt. Nr 5, de med glesa blå blommor är kanske inte världens snyggaste? Men coola, riktigt coola. De sista är också riktigt snygga, speciellt till höga klackar, i typ trä.
 

Dubbeldäckare

Älskar att åka buss i London, riktigt mysigt! Vi gjorde det några gånger, jag och mamma. Men i och för sig så gick vi mest hela dagarna, så vi åkte inte så många gånger.
 
 

DMK.

Köpte lite nya ansiktsprodukter igår, det behövdes för det mesta höll på att ta slut... Hehe med det blev rätt mycket.
 

Floral Pants.

 
Jag har verkligen fått en grej för mönstrade byxor... och Byxor i andra färger/material än jeans, riktigt snyggt och oftast sommrigt! I alla fall dessa. Passar bra till det mesta, antingen klackar eller låga converse eller sandaler (typ gladiator liknande)
 
399kr Hm
 
 

I want a relationship.


Valmo.

 
Det första jag gjorde när vi kom ut till landet i torsdags var att fota lite med mobilen, det va så många fina blommor som slagit ut!
 

Starbucks.

 
I London blev det såklart mycket fik på starbucks, mums! Mest frappuccinos på dagarna men tog också en chailatte en kväll när det var lite kyligt, riktigt gott!
 

Flower Power.

Beställde ju hem lite kläder från Gina Tricot för ett tag sen, bl.a denna sommriga top! Har inte haft möjlighet att använda den än men har provat den med ett par svarta shorts (med högmidja och nitar) som jag fick hem samtidigt, och det var riktigt snyggt!
 

Solisar i regnet.

Igår när jag städade hittade jag också ett par gamla solglasögon, riktigt coola! eller inte. Hehe.
 

Paris.

 
Hittade bilder från Paris 2007 också, alltså framkallade bilder (använde säkert en engångskamera eller en digital kanske...) Men längesen man gjorde sånt! Och titta så liten jag va då (jag är den till vänster). Vi är inne på disneyland som ni kanske ser.
 
Är faktiskt imponerad över att mina eiffeltorns bilder är så pass bra! Haha.
 

Stor rensning på hög nivå!

Har renasat i mitt rum hela dagen idag! Alla mina skolmappar har legat på golvet och jag har tänkt rensa bland dem + lägga in i garderoben (sånt som kan vara bra att spara). Sen har jag också rensat bland saker som jag sparat sen tidigare, mycket slängdes! Har haft lite väsk-kris också, eller de har inte fått plats så idag bytte jag plats på dem och mina lakan/täcken! Väskorna är viktigare haha.
 
Högen blev typ dubbelt så stor... Mycket sorterande sen också.
 
 
 
 
Hittade den här, från typ femman eller så. Har fått mycket beröm för min engelska på bl.a Twitter,
så hoppas att den har utvecklats sen jag skrev den här! Hehe.
 
 

Union Jack.

 
Provade dessa shorts i London inne på River Island, Älskar dem verkligen! Men köpte dem inte, skulle ha gjort det men ville tänka äver det och sen hade jag varken tid eller pengar. Men om de finns kvar i Augusti när mamma åker dit ska jag be henne köpa dem! Tror jag... haha.
 

Color in April.

 

Stockholm igen.

Kom hem från Landet igår, därför har jag inte kunnat blogga så mycket under helgen. Det har ju varit midsommar och sen så har internet varit otroligt segt där ute (vad annars) så kämpade i år och dagar för att lägga upp bilden till förra inlägget haha. Men tänkte ladda över lite London bilder till datorn så att jag kan ta lite bilder på det som jag köpte där! Kamera minnet blev fullt som sagt.


Fresh Strawberries.

Kom ut till landet där några jordgubbar väntade på att bli plockade, riktigt smarriga och sommriga! Inget går upp mot nyplockade, egenodlade jordgubbar, eller vad säger ni?


Skepp ohoj.

 
Nu har vi kommit ut till landet för det klassiska Midsommarfirandet! Min moster + man och kusin kommer ut imorgon, så det ska bli riktigt mysigt!  
 

Frissy.

Jaha. Såhär ser håret ut efter en hellång dag ute på Londons gator... Frissigt!


There's no such thing as a perfect relationship...


Aktiv.

Idag har jag varit väldigt aktiv, till skillnad från igår haha. Men gick upp tidigt för att gå på Pilates, sen joggade jag hem. Sen har jag också spelat golf med en kompis (tänkte skriva en kille i klassen, men vi går ju faktiskt inte i samma klass längre...). Men är i alla fall helt slut nu!

Bilden hör inte ihop med texten på något sätt, men tatueringen på handen är snygg!


Filipina Dress.

Åh vad vacker. Det är ricktigt vackert mes asymetriska klänningar! De som är ojämna i längden etc. Riktigt fint, och man känner sig oftast lite prinsess lik, haha. Den här är från Gina Tricot och kostar 349kr





FUN.



Två andra bra låtar från Fun!



Card Full. Memory Full.

Har inte haft tid att ladda över London bilderna till datorn, men det är sommarlov ju! Så lovar att ni kommer få dem innan sommaren är slut ;) 

Rensade kameran innan vi åkte, dvs raderade ALLA bilder. Sen tog mamma några bilder på skolavslutningen, men inte så många. Men minnet blen ändå fullt under resan! Alltså tog jag över 1000 bilder. I julas när jag var i Thailand tog jag lite mer än 500 och I New York tog jag lite fler än det... Men det lustiga är att de flesta London bilder är på... byggnader, hehe. Men de har så fina byggnader där! 

Tog dessa med mobilen strax efter att kameraminnet blev fullt.



Hunter.



Såg en så snygg Hunter stövel i London, ser ut lite som en Boot! Riktigt snygg.
Köpte den inte (den var DYR och hade inga pengar kvar haha)
men ska försöka beställa den!



Ahora estoy en Estocolmo.

Nu är vi tillbaka i stockholm igen! Vi fick gå upp tidigt imorse för att ta bussen till tåget som tog oss till flygplatsen, komplicerat va? Nej men när vi kom till London åkte vi taxi från tåget till hotellet och det tog så jäkla lång tid ( = dyrt) så efter det åkte vi inte mer taxi... Vi gick hela dagarna och var bara hem och vände (lämnade shoppingkassarna och bytte om) för att sedan sticka ut och käka! Vi åkte buss de gånger det var för långt att gå, älskar verkligen Dubbeldäckarna i London!


 
Två bilder från i Fredags!



Orange Bag.

Köpte en väska idag på Primark! Love it!

Same Same.

Igår när jag packade rensade jag lite bland mina krämer (bodylotions och shower gels) och hittade en oöppnad bodylotion från Bodyshop, när jag ställde den bredvid den som var öppen så märkte jag en viss skillnad i färg... Hehe skumt.

In London Baby!

Nu är vi framme i London, och har gått runt i stan hela dagen (längs oxford street ner till convent garden).
Shoppade loss inne på Primark! Tror vi var där inne i två timmar eller så, haha underbart! 
 
Lite bilder från resan till flygplatsen mm.

Sista skolavslutningen. Ever.

Känns lite sorgligt att idag var sista dagen i äppelviksskolan. Avslutningen. Sista dagen med klassen, as one. Nu är vi inte längre klass 9D. Det är många jag kommer sakna, några som jag inte trodde att jag ens skulle sakna. Men också tryggheten. Det är väldigt spännande och jag ser fram emot hösten! Men allt kommer vara nytt och det är läskigt. Såklart det kommer vara samma för alla men... Nej känner mig helt numb just nu.

Work in progress - en bild på min frisyr imorse.


My sweet outfit.



Outfit bilder från några dagar sen, Älskar verkligen kjolen!



En riktigt bra dag.

Har haft en underbar dag inne i stan med mina fina vänner (ha tänka sig, ni är faktiskt fina). Vi åt en smarrig lunch på vapiano i gamla stan och sedan satte vi oss i solen nere vid kajen. Några timmar senare vart det bio, Snowwhite and the huntsmen, en riktigt bra film! (med snygga killar).


Thai.


Cornelia cropped

Gina Tricot 299kr


Har länge varit på jakt efter ett par militärgröna (eller skogsgröna) tighta jeans, gärna med fickor på sidan av låret, om ni förstår vilken modell jag menar. Tyvärr har dessa byxor inga sidofickor, men de är lika snygga ändå!


Gillar alla färgerna, men speciellt de gröna (och vinröda).


I may have trust issues, but some people can't seem to handle the responsibility of being trusted.


Dresses.



Gina Tricot har verkligen fått in riktigt snygga sommarklänningar!
Många fina i en lite längre modeller, dessa fyra (eller tre eftersom de två sista är i samma modell)
är nog mina favoriter! Älskar de modellen som är kort fram och längre bak, riktigt snyggt!
De sista är väldigt enkla och vardagliga i tyget vilket jag gillar!



London Baby



Förutom epilatorn så fick jag en annan speciell sak i födelsedagspresent. Nämnligen en resa! Till London! Jag och mamma åker dit dagen efter skolavslutningen (torsdagen den 14e) och kommer hem på söndagen. Så det blir en mysig liten long weekend med shopping och kanske någon musikal, vi får se vad vi hittar på!

Vi bor lite norr om Hyde Park, nära picadilly circus. Så det blir mitt i city!




Braun silk epil 7 dual epilator.

Gissa vad jag har gjort! Fick ju en epilator i fördelsedagspresent (som jag önskat mig såklart) och jag testade den idag! Bara på låren, och mest på framsidan förvisso, men det funkade faktiskt ganska bra! Det gör inte sådär jätte ont som alla påstår men det är ju inte helt smärtfritt heller... Men jag tror inte att jag är särskilt känslig, så det är väl därför.

Den ända nackdelen, so far, förutom att det sticker till lite är att det tar tid... I alla fall om man vill bli helt hårfri.


Den längst till vänster än min.



My sweet outfit.



Min "födelsedagsoutfit" dvs det jag hade på mig i onsdags!

Älskar kjolen med slits från JC.



My little girl

Lyssna på texten! Jag blir otroligt rörd när jag lyssnar på den.







Now she's all grown up got her own two boys
Married a real good guy
She loves being a mom and wife

She asks me if I would stop by
Her husbands outta town the kids are driving her crazy
I said “I know what that's like”

But as I turned in
To the driveway
I can't believe my eyes
Smoke flames sirens
The kids were outside crying
The oldest said “grandpa mommy’s still inside”

Ohhh get out my way
I'm coming though
don't you know that that's my little girl
Neighbor said “no, nothing u can do”
But he's not a dad so he don't know
That I gotta get in there
she's gotta be somewhere
If I die tryin I don't care
Cause that's my little girl
(my baby girl)
that's my baby girl

I was never the one to be on time
For anything in my life
But that wasn't me this time



Bal.


T V Å  B I L D E R  F R Å N  B A L E N .


Skulle egentligen vilja lägga upp hela bilden (den sista) men mina vackra men löjliga kompisar skulle nog inte bli så glada då... De anser sig bli fula på bild men jag håller inte riktigt med dem.



Nail art.



Är så otroligt less på mina naglar just nu... De skivar sig och går av och har nu tre naglar som är ned rivna till grunden. VILL HA FINA, LÅNGA, RAKA NATURLIGA NAGLAR! Som de på bilderna! Så ska fila ner dem efter skolavslutningen och ägna sommaren åt att ta hand om dem och behandla med nagelolja m.m.

Någon som har tips på någon bra nagelolja förresten?




RSS 2.0