Byxmani.

 
 
Funderar på att beställa hem ett par byxor från Nellys rea. Dessa två är riktigt snygga tycker jag! Fastnade speciellt för de sista, men de kan vara lite svåra eftersom de faktiskt är genomskinliga på sidorna... Värda att tänka på i alla fall!
 
 
 
 

Fransar + Färg = Bikini.

URSNYGG bikini jag hittade på instagram! Modellen gjorde sig riktigt bra i fransar. Bikinin alltså.


Landet.

I bilen i fredags.


Halsduk eller mössa?

 
Gud vad länge jag har letat efter något liknande! Jag klarar mig inte utan halsduk under vintern (och hösten) och brukar även frysa om öronen så mössa bruka vara skönt, men inte alltid så snyggt eftersom jag har så mycket hår. Hittade en ursnygg, men väldigt tunn och för dyr på JC. Men dessa från Gina Tricot ser riktigt mysiga ut!
 
99kr
 

By the Water.

 
Ytterligare lite bilder från Vecka.31 (Jag och Linnea. På mitt land. Själva. I en vecka.)
 

Men vi har inte kommit till mina favoriter än. De tar vi senare!
 
 
 
 
 
 
 
 

Benching.

Sitter på en bänk med Rebecka utanför skolan, vi har haft ca1,5 timmes rast, nu är det 40min kvar. Tog en bild av utsikten förut.


My Sweet Outfit.

Närbild på dagens outfit! Märkte att jag inte hade någon gammal bild i datorn, och har inte kamera minnet hemma (så kan inte ta nya bilder).


20.08.12.

De flesta jag känner börjar skolan idag, men för mig som började förra veckar blev dagen den första riktiga, med lektioner. Bara två i och för sig, så det var ganska skönt! Men imorgon blir det desto längre! Börjar kl.8.15 och slutar halv fem (matte diagnos i en och en halv timme allra sist) så jag måste åka direkt ut till ekerö och golfträningen. Men det funkar nog! 
 
Eftersom den här dagen var så kort så känns det som att skolan börjar imorgon egentligen. Men det var bra att få träffa alla efter helgen!
 
Gammal bild från Landet.
 
 

Burgundy dress.

 
Min nya klänning från Gina Tricot, kanske inte världens bästa bilder, tog dem snabbt. Men den är så vacker! Hoppas kunna inviga den nån gång i veckan kanske.
 
Mitt andra plagg i oxblodsröd nyans, eller burgundy som det också heter. Riktigt fina nyanser det där!
 

Murgrön.

 
Gröna kostymbyxor..? Jag gillar't! Riktigt snygg touch jämfört med vanliga svarta, som också är riktigt snygga. Att de var ganska tighta i låren var också bra! Förhoppningsvis över rumpan också haha!
 
Från Hm
 

London - Andra dagen del 2. Tror jag.

 

Jag + gymnasiet = Sant.

Jag går i gymnasiet. Känns helt sjukt. Men första dagen har varit.. jo med bra! Jag har varit jäkligt social, försökt att prata med alla, starta diskussioner och så. Så det känns skönt, brukar inte vara så social, har svårt att träffa nya personer. Men känner mig stolt över mig själv haha! Speciellt eftersom jag har varigt riktigt nervös innan, men faktiskt inte imorse... 
 
Det kommer ju ta ett tag att lära känna alla ordentligt, vi är 31 pers! Men vi får se! Hoppas vi inte blir en splittrad klass... Det finns bara en liten nackdel, det är 8 (!!) killar i klassen... Men får försöka lära känna folk i de andra klasserna! Tips? 
 
 
Dagens outfit! + klackar
 
 

Gina Tricot Blouse.


 
Dessa skjortblusar är riktigt snygga! Ett extra plus för att knapparna är dolda och detaljen på ärmarna.
Köpte en när vi var inne i stan i torsdags, visar den på i ett senare inlägg!
 
 
 
 
 
 

The Jacket.

 
 
Min nya kärlek. Älskar färgen och modellen! Hm 399kr (jag fick den för 309kr haha).
 
 
 

I'm proud to be able to call myself a Thatter.

I N  M E M O R Y   O F   P O P P Y   B A R L O W.
 
 
 
En storsint man, en storartad grupp. Värd all respekt.
 
Synd att kvaliteen inte är den bästa. Helt klart höjdpunkten av The Olympics Closing Cermony!
Det alla väntade på. 
 
Update: Såklart togs det ursprunglinga klippet bort, Men det finns att kolla på svtplay här.
Det ska börja vid deras framträdande (annars spola fram til 35:30)
Tro mig det är värt det!
 
 
 
 
 
 

The Pants.

 
Nu börjar butikerna ta in byxmodellen jag sugtat efter hela året, eller färgen snarare. De mossgröna (eller vilken nyans av grön spelar egentigen ingen roll) byxorna! I modellen tight. Frågan är om jag fortfarande vill investera i ett par. Det återstår att se! Men dessa från Hm är ett par riktiga godingar.
 
 

Morgonpigg?

Gud vad skönt det är att gå upp tidigt! Alltså inte själva uppvaknandet (eller uppstigandet för den delen) men när man har varit uppe ett tag och inser att man har hela dagen kvar! Det är otroligt skönt. Eftersom jag såg OS avslutnings ceremoni igår kväll gick jag och la mig efter 1:30, vilket är senare ön väldigt länge för mig... Men efter ca 6 timmars sömn var jag ganska klarvaken och piggare än vad jag brukar vara vid den tiden.

Men kommer nog bli trött ikväll, tur att jag ska se på film hela dagen men två kompisar! Först Batman maraton (ettan och tvåan) och sen ikväll ska vi se den nya på bio, så får väl somna framför bioduken om det behövs.


Transparant blues.

 
Ännu ett London köp, från Primark. I typ storlek 40/42 men märkte det inte förens efter att jag provat den.
Men den är ju snyggast ganska lös så det funkade!
 
Jeansen är också från Primark, lite svåra att få med på bild bara.

Soldier.

 
 
 

Fell into the Water.

 
Här är lite bilder jag och Linnea tog andra dagen dagen på landet! Eller hon tog jag... lekte.
Haha nej men det var väl mer lite skämtsamma bilder, många utav dem.
Vi tog lite finare/vackrare på kvällen - När jag inte såg ut som en blöt hund!
 
 
 

Plommon.

Mumsar i mig lite frukt från plommonträdet!


Goddess.

U N D E R B A R K L Ä N I N G .


My Sweet Outfit.

En close up på dagens outfit. Detta hade jag på mig idag när jag var inne i stan hos frisören och sedan lite stadsvandring runt min nya skola ;)


Landet.

Nu är jag och pappa ute på landet igen, känns skönt! Lite semester innan skolan börjar.

Tog den här bilden för någon vecka sen!


Let your dreams be bigger than your fears and your actions louder than your words.


Blue Suede.

Provade den här jackan som jag bloggat om tidigare inne på Hm idag, och Gud vad jag älskar den! Vill ha! Färgen är perfekt...


Grisar lite...

Mintchoklad <3


Englishman in New York

Satt och lyssnade på den här för ett tag sen! Riktigt bra gammal rock klassiker, eller nåt. Visste inte att det var Sting som gjort den.


Trash.

 
Dessa jeans är urballa (hehe). Nej men riktigt tuffa, och lagom trashade. Att matcha dem med en söt blus som på bilder är också helt rätt! Eller att go all in, och göra en stentuff outfit i enbart svart istället, om det nu är ens stil. För mig skulle nog något sött och feminimt passa bäst till i alla fall!
 
399kr Hm
 
 

Black is not too dark.

Har haft dessa Cheap Monday byxor länge, köpte dem på rean för några år sedan, men provade dem inte ordentligt så de blev alldelles för stora + långa... Dessutom är de svåra att matcha (för mig) eftersom se kanske inte är helt i min stil. Men såhär kommer jag nig matcha dem när jag ska ha dem!


Sunset heart.

 
Be with people who know ur worth. You don't need too many people to be happy, just a few real ones who appreciate you for who you are.
 

Jeffrey Campbell.

 
Två snygga JC skor, helt i min stil! De första var verkligen ursnygga! 
 

Filmmys eller solsken?

Har suttit i sängen och kollat på nya OTH avsnitt som jag inte hunnit se än. Men funderar på att gå ut och sätta mig på balkongen nu när det är sol... Men vill inte smörja in mig med solkräm. Hehe lite konstig kanske, men den ger min finnar... Alltså funderar jag på att skippa solandet och fortsätta kolla på One Tree Hill.
Men vi får se. Nackspärren jag fick i söndags när jag åkte vattenskidor (och ramlade, obviously) har blivit bättre! Men är fortfarande stel och har svårt att röra nacken. Dessutom har jag träningsverk i svanken och armarna och alla möjliga muskler. Jag och Linnea åkte puff i söndags innan vi åkte hem, därav träningsverken... Fast den kommer nog från vattenskidorna också.
 
 
 
Mina fina Converse från Thailand (men ändå riktiga). Har äntligen lyckats gå in dem någorlunda, nu får jag inte skavsår efter 10 minuter i alla fall.
 

London - Andra dagen.

 

Primark Dress.

 
Såg den. Provade den. Köpte den. Även fast den är lite tight!
Köpte den här underbara klänningen inne på primark i London! Så ortoligt vacker med kjolen som faller...
Tog massa bilder i den på landet, Linnea fotade och jag... modellade. Tänkte lägga upp dem lite senare!
 

Beige safari.

 
Jag har nog bloggat ganska mycket om byxor på senaste tiden! Men jag har fått en grej för mer avancerade nederdelar, hehe. Kom inte på något bättre ord. När jag var liten, i dagis åldern och när jag precis började skolan, då var det kjol och klänning som gällde! Inget annat. Sen de senaste åren så har det varit jeans i nästintill alla nyanser av blått. Sen skaffade jag ett par svarta jeans, och ett till och efter det gick jag över på andra modeller och färger, cigarettbyxor och lite vidare...
 
Så dessa godingar från Gina Tricot skulle passa fint till min samling... De ser riktigt sköna ut också!
 

Photoshoot.

Shit vad den här veckan har gått snabbt! Snart åker vi här ifrån, och snart börjar skolan... Vi har i alla fall hunnit med och fotat lite! Här är ett smakprov.


Simpel Sunset.

 
Jag är egentligen inte någon som är särskilt förtjust i T-Shirts. Vet inte varför, eller jo det kanske jag gör, de är oftast väldigt enkla... Men den här från Zara (rea nu) var ändå något som jag föll för... Urigningen och materialet gör den ju lite speciellare.
 

Den vackraste av dem alla.

 
Jag dör lite... Den här byxdressen har allt, ALLT! Modellen är perfekt, vida ben, transparent, underbyxa (hehe). Den är som de kjolar/klänningar jag tycker är så snygga, fast att det är en byxdress, ännu bättre!
 
Tyvärr vet jag inte var den kommer ifrån... Bilden är lånad från Celina
 

Landet med min kära.

Nu är jag och Linnea ute på landet själva! Hittills har det varit väldigt mysigt, men kanske inte toppenbra väder... Idag bestämde vi oss i alla fall för att gå ner till vattnet och fota lite, i vattnet. Även fast det var molnigt och nyss ösregnat... Så kallt var det! Men vi lyckades. Däremot kunde det ha gått väldigt fel, Linnea halkade på en sten och om inte jag hade varit snabb och fångat henne (Dagens hjälte, med snabba reflexer!) så hade hennes kamera blivit ganska så blöt... Hon blev däremot lite blöt haha. Hittade ingen passande bild, så det får bli en på min andra älskling!


Gladiator.

 
Jag var i ett ganska akut begov av nya sandaler när vi var i London. Mina gamla, från Spanien, har några år på nacken så de är på vippen att gå sönder. Så jag passade på att köpa dessa, ganska enkla, gladiatorsandaler inne på Forever21. De är som sagt enkla men jag är nöjd!
 
Och katten "ville" vara med på bild så det fick han...
 

Nelly Shoes.

Nelly har lyckats göra en högre, och riktigt snygg, kopia på Acnes Pistol short. 
Skulle mer än gärna gå runt i dem i höst...
399kr Nelly.com
 


RSS 2.0