Byxdress.Gud vilken söt byxdress! Underbar. Lite mer uppklädd är vad de flesta är, me like!

Från Nelly.comMy sweet outfit.


En sommrig outfit från förra veckan, har visst inte hunnit lägga upp bilderna. Men här kommer de!


Idag är ingen vanlig dag...

...för det är min födelsedag! Hurra Hurra Hurra.

Äntligen är jag 16! Eller kanske inte ska säga så, för det känns väldigt konstigt att fylla år... Flera gånger igår gick det upp för mig att jag skulle fylla år dagen därpå...
Men blev i alla fall väckt med frukost på sängen och några packet. Fick inte så mycket eftersom jag både fått balskor och skolavslutningsskor redan! Men blev en bikini, en byxdress, en kjol (kommer upp i dagens outfit) och en hair-halo. Har ett paket till som jag ska få ikväll, så det blir spännande!
Överdel - Lindex, Underdel - Hm

Prom

En bild på min balklänning, tog inga bilder på barrskog outfiten eller sminket igår, synd... Men här är en gammal bild på klänningen i alla fall!


Bikini Frossa.

Hm har verkligen fått in många nya fina bikinis inför sommaren, till helt okej, dugliga, priser.
Mina favoriter är de två sista! Riktigt snygga!

Let your dreams be bigger than your fears & your actions louder than your words.

Hämtade ut två paket på posten igår innan vi åkte ut till landet, bl.a ett med det sminket jag beställde till balen (och skolavslutningen) var lite orolig för att det inte skulle hinna komma... Men har inte öppnat det än, så längtar tills ikväll när vi kommer hem igen! Det andra bilden var etiketten/adressen på det andra paketet, "Miss Denise" gulligt!


My sweet outfit.Hade på mig detta idag, älskar verkligen shortsdressar, speciellt denna! (Från F21)
Hade ett brunt flätat skärp i midjan som dolde resåren + klackarSunshine on the balcony.

Har suttit och pluggat och solat på balkongen, slagit två flugor i en smäll liksom. Sverige invigde en grön bikini jag köpte i Thailand! (har en turkos, en med USA mönster och en svart/vit i samma modell också!) älskar dem!


Blue as the ocean.

En liten bild på scorett-skorna. Skitsnygga! Tror de blir jättebra till skolavslutningen.


My sweet outfit.Hade på mig detta när jag och mamma åkte in till Bromma blocks och handlade lite,
köpte bl.a. lösögonfransar, eller det var det enda jag köpte heh.Should they Stay, or should they go?

Var ju osäker på om jag ville ha de orangea skorna på balen, eftersom de är så pass svåra att gå i (än så länge) och tänkte därför att de vore bättre till skolavslutningen! Men hittade ett par på scorett som var lättare att gå i... Så får se hur jag gör. Tuff choice.

Bilder på skorna kommer senare.


Mönster.Tycker att skjortan var riktigt snygg, på modellen. Men på produktbilden är den bara... gräslig! Verkligen.

Från HmGraduation shoes.

Fick hem skorna mamma beställde från have2have (tidig födelsedags present). Skitsnygga, men HÖGA och AJ vad de klämmer! Eller de klämmer inte så farligt egentligen, och som tur var är det på det "bättre" sättet (som i för trång/tight istället för hård under trampdynan, sådana skor är olidliga). Men håller iaf på att töja ut dem, som ni ser på den sista bilden!


This is how it goes. I will respect those who respect me, and forget those who forget me. Simple as that.


'Beam Me Up Scotty'S Å   J Ä K L A   S N Y G G A !

Eller hur?! Nej usch vad de är mäktiga, priset också ca 700kr! HJÄLPBlue legs.

Dessa byxor från HMs fashion against aids kollection är ypperligt snygga! Provade dem sist jag var inne i stan, men i storlek 38 hehe, fanns inga mindre (inte ens 36or) men nu finns de iallafall på hemsidan igen! Ska jag slå till? Blir nog att önska sig i så fall, alla pengar har gått till bal och avslutningsklänning hehe...
299kr HM

Let your dreams be bigger than your fears & your actions louder than your words.


Orange in March.


T R E   B I L D E R   F R Å N   M A R S .


Va in till frisören och färgade håret i onsdags, ser väl ut som på dessa bilder från sista jag färgade.
Koppar rött/orange typ.My sweet outfit

Hade mina älskade cigarettbyxor idag!


Shoe me.Här är mina sko "kandidater" till balen... och avslutningen!
Jag tror att de orangea är snygga till balklänningen! De är nog mina favoriter, men de lila vore också riktigt snygga till! Men gillar modellen på de första mer.

Alla funkar färgmässigt till avslutningsklänningen, men de jag hade tänkt dit är någon utav de blåa (nr 2 och 4) eller de sista (där jag hittade dessa skor, på brandos.se, står det att färgen är röd, konstigt för jag ser inte en ända röd fläck på skorna...) De andra fyra är från have2have.se
Men jag tror att de blåa Jeffery Campbell kopiorna är mina favoriter till skolavslutningen! Riktigt snygga och sommriga! och tror att jag skulle använda dem mest efter, dvs vid andra tillfällen.When you say "don't look" everyone looks, but if you say "look" no one looks.

Men bara för att jag inte köpte något inne i stan betyder inte det att jag inte suktade...

Bl.a efter dessa skönheter, som var på rea!


Went shopping yesterday.

Va inne i stan med Linnea igår, skulle främst hjälpa henne leta balklänning. Jag är rätt så pank efter att ha köpt både bal och avslutningsklänning, yay! (men bara nästan pank heh). Men nu har jag bara skor kvar att hitta, och har samlat ihop några väl godkända kandidater! (typ tre stycken dvs) men de kommer nog upp i ett annat inlägg!

Men nu till saken, köpte typ en sak igår! Två nagelfilar för 15kr haha, det har typ aldrig hänt att jag kommit hem lika tomhänt som igår...


Summer Feeling.


A sunshine Brunch - 30th of April.Lite bilder från brunchen i måndags, en riktigt trevlig dag! Lägger bara upp de bilder som är på mig för vet inte om jag får lägga upp bilder på de andra, ska kolla det! Men det är ju trots allt min blogg, hehe.My sweet outfit.Körde shorts premiär idag! Utan strumpbyxor, vissa tyckte jag var lite galen... Men det var jäkligt varmt idag, uppåt 20 grader! Så jag klagar inte. Men det blev dessa kjolliknande shortsen med prästkragar på.
Sen hade jag också klackarna nedan, otroligt sköna för att vara HM skor!


'
RSS 2.0