Japanese.

Två bilder från Hagi, en riktigt lyxig japansk restaurang här nere, min favorit! Typ


Dream house.

Blir alltid kär i alla hus runt omkring golfbanorna, framförallt här i Thailand! De är så vackra (och rätt dyra) som ens egna slott ;)


The reader.

Tog med många böcker till Thailand, men har redan läst ut hälften... Tur att farmor och farfar också tog med sig böcker! De kom ner på julafton förresten.

Jag har läst de tre översta + två till, en som jag tog med från skolan! Alla har varit superbra!


#Bum

En bild från Anantasila stranden! Vi ska dit imorgon igen :P


Golfing skirt.

Det har blivit mycket golf nu i Thailand. Jäkligt varmt och svettigt men då är det rätt skönt med golfbil ;) Nya golfkläder från Black Mountain golf club! Riktigt vacker bana!


Bikini ones.

Bjuder på lite bikinibilder ;) Den andra är ny, köpte den igår! Från roxy för ca 300kr


Insta gods.

Än så länge skiner solen och livet leker här i Thailand, men till helgen ska vädret tydligen bli lite sämre... Men vi får se! Bilder från min instagram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2048179/images/2012/pic_50d429d0e087c35c99abd4a5.jpg" class="image">


Yes that's right. Fifteen.

Tog med mig alla 15 bikinisar till Thailand! Redan använt två haha ;)


Icetea.

Bästa!


Trettioen grader celsius.

Två bilder från resan hit till Thailand! Lite asiatiska berg och den trehövdade elefantstatyn vi alltid passerar mellan Bangkok och Hua hin!


SNART.

Snart åker vi! Om cirka 1,5 timma åker vi hemifrån! Skönt att få sova ut idag också, om jag hade fått sova det vill säga, vaknade upp 4.30 med en förkylning... Sen tog det ett tag att somna om igen. Han slappna av i typ... 12 timmar kanske? Sen blev jag förkyld som alltid innan en thailandresa! No exceptions ;)

Men är fett taggad, ska bli så jäkla skönt att komma iväg!


OddM.

Dagens mysiga outfit! Perfekt i en kylig skola när det vankas juridik prov!


Thailandia.

 
 
Asså fatta vad najs! Slutar skolan en heeel vecka tidigare (+ en dag) än alla andra för att åka till underbaraste THAILAND och värmen i TRE veckor! Herregud vad jag ser fram emot det! Har bara tre dagar, och två prov kvar att ta mig igenom! Men det klarar jag nog ;) 
 
 


RSS 2.0