Fredag 17.30

Usch och fy.. Skrev ett långt inlägg imorse men så slutade internet fungera så det försvann,
och kommer inte ihåg exakt vad jag skrev.

Idag har vi varit en dag på stranden, som vanligt typ. Köpte färsk mango och ananas efter lunchen,
det finns en tant som säljer all möjlig frukt, så man beställer bara och så skär hon upp.
Och den Thailändska mangon är den godaste! Speciellt på stranden!

Om en dryg timma ska vi åka ner på stan och käka och sen gå lite på någon marknad. Första riktiga kvällen på stan! Första kvällen åt vi med Nellie och hennes familj (de har också hus här) nere på stora nattmarknaden (och då menar jag stora) där finns massa restauranger i mitten, mycket grillat etc. Så ikväll blir alltså första kvällen som kan innehålla lite shopping! Har bara köpt en sak än så länge, bikinin jag visade typ i förrgår, love it! Har i och för sig köpt vax också, fick leta som en galning men hittade tillslut (men det är så jäkla jobbigt, alltså det gör inte särskilt ont, men man kan bara ta lite åt gången så det tar en himla tid).

Ikväll måste vi lägga oss ganska tidigt, ska upp vid 6 imorgon för att spela en golftävling. På nyårsafton hehe. Men vi får väl se hur det går med det (att lägga sig tidigt alltså) har haft skitsvårt att somna de senaste två nätterna. Är väl fortfarande inställd på svensk tid! Men det får jag ta! Jag är ju här eller hur? Mycket hellre sömnlös (och förkyld) än i sverige... Känner mig verkligen hemma här, som alltid!

Där ser ni, fick ihop ett inlägg ändå, kanske inte exakt samma som det första men ganska likt..
Hoppas ni har orkat läsa iallafall.



Två bilder


Gårdagens outfit (kvällen) hade hunnit mörkna (och tog bilden med Iphonen) så kvalitén var inte den bästa...



Update!

Tänkte passa på att uppdatera lite nu, föraökte igår och imorse med blogg.se appen,
men det funkade inte av någon anledning...

Först och främst så har jag åkt på den obligatoriska förkylningen, blir alltid sjuk på vägen till Thailand (började nysa samma dag som vi skulle åka) förutom de två första gångerna, då var det öroninflammation och feber... Men i övrigt gick flygresan ganska bra! Kunde inte sova, men satt och halvsov + att jag kollade på en och 1/2 film (Horrible bosses och en med Tom Hanks och Julia Roberts). Men i bilresan påväg till Hua Hin (ca3h, men man kan väl kalla det en minibuss eller något) somnade jag nästan! Kunde bre ut mig lite mer och älskar den guppiga vägen, det blir lite som en vagga haha. Igår (Tisdag) har det "kallt" för att vara Thailand ca 26 grader, ganska behagligt med andra ord! Men idag blev det lite varmare. Men det blåser ganska mycket... Men det är så deras vinter ser ut (och många thailändare tycker att det är kallt och går därför i långärmade tröjor och ibland till och med tjocktröjor! Medans vi går runt och nästan svettas).

Dagen spenderades på stranden, men det var väldigt fullt så vi fick ligga på ett annat ställe, strax intill hotellet där vi brukar ligga, så imorgon får vi komma dit tidigare! Om vi inte åker till den andra stranden då...

Har hittat en ursnygg bikini som jag nog ska köpa imorgon! Har letat efter en sån i sverige men inte riktigt hittat någon. Det är en bandeubikini med Amerikanska flaggan! Superfin


Liknar denna från stylebytyra.se, tyvärr finns den inte kvar i lager, hade tänkt att köpa med den hit,
men vilken tur att jag hittat en liknande här!



Muse - Uprising

Detta klipp är några år gammalt, men ändå ganska roligt. Det är Muse som upträder i någon Italiensk Tv-show... Ser ni felet? (Kolla in trummisen).


Tydligen hade de tvingats uppträda med playback (redan inspelad musik, mima) och då bestämde de sig för att byta lite plats inom bandet. Han som står vid micken är egentligen trummis och han vid trummorna är den riktiga sångaren, vilket man ser ganska tydigt efetsom han ser ganska rolig ut bakom trumsetet!

Ganska smart faktist...



Nu lyfter vi!


Guldfynd by Kenza - julklapp


Instagram


Har (äntligen) haft tid att skaffa instagram, laddade ner appen ganska snabbt, men har inte hunnit skapa ett konto förens typ igår. Där heter jag weedeee (wee betyder liten). Har hunnit lägga upp fyra bilder, varav en är en julklapp (men ska lägga upp den här också). Är nog lättare att lägga upp bilder på instagram är att uppdatera bloggen i Thailand. Men ska försöka hinna med åtminstonne ett blogg inlägg per dag där nere! Så om ni har instagram, följ mig!

Kommer resa i vädligt snygga kldeer, hehe. Mysdress från Odd Molly (omatchad tröja och byxor, så de hör egentligen inte ihop). Men det är skönt! Åket ju ikväll (hemmifrån 14.30 planet går 18, så ska mest sova). Har med mig shorts också att byta till i handbagaget.



Francis jumpsuit


HA! Gud vilken underbar! Mysdress fast i jumpsuit format! Bara osar hemmafru eller hur?!
*tänker på svenska hollywoodfruar*

199.50kr (399:-) Gina Tricot
Något att införskaffa sig i? haha





White Christmas



Längesen jag la upp en bild på mig själv eller hur? Iallafall en ny! Ska försöka bli bättre på det, lovar.



Blowing in the wind.


Har blivit lite kär i de här kjolen, gillar verkligen att den är lite transparent
och tror den skulle vara perfekt att ha i Thailand haha.

Gina Tricot



3:33

Fortfarande vaken, kan verkligen inte somna... Fast är ändå trött såklart. Ligger säkert och tänker på en massa som gör att jag inte kan sova (som att det är julafton om ynka två dagar och att jag åker till Thailand om fyra?). Har ett knep som brukar fungera, men inte nu. Kom på att det kan bero på att jag sov så länge imorse haha


As long as we got love - Javier Colon

Ft. Natasha Bedingfield


Ft. Adam Levine



Neon love - JFR

Coola. Häftiga. Snygga. Underbara.

99kr JFR.se





Socks

Satte på mig sockor för att klä ner klackarna + öka mysfaktorn! Det är lite tråkigt för det är inga dom klär upp sig inför avslutningen.... Jag som älskar att klä upp mig gör det ändå, typ.


Avslutning

Har haft en lektion, skulle haft teknik nu också men vi är färdiga så man fick bara hämta sina saker... Ska väl sitta här i någon timma nu, tur att jag har min mobil! Haha


Victoria's Secret Fashion show 2011



Två av mina favorit "stunder" är med i detta klipp! Dels i början, när Miranda Kerr kommer ut på catwalken och Orlando Bloom reser på sig och applåderar (han gjorde det varje gång hon gick ut på catwalken). Han såg så stolt ut och det var så gulligt!
Sen (såklart) när Adam Levine går ner på knä när hans flickvän Anne kommer ut på catwalken, och hur han går med henne hela vägen ut och sen springer fram och ger henne en kindpuss, urgulligt! Och om jag inte misstar mig så är hon tjejen som är med i deras video till "Never Gonna Leave This Bed"





Elsas Hemligheter

Har till den 27e december på mig att läsa ut den här boken! Åker den 26 så får inte ta med mig den till Thailand.. Hade varit bra om jag fick! Men det är lång kö på boken... Får se om jag hinner få upp läsningen.. Men med lite i skolan ( typ inget..?) och inte så mycket på tv så hinner jag nog, en vit i alla fall!

Bloggar förresten från iphonen!


Gissa vem?!

Om det ändå såg ut såhär utomhus nu... Ska titta igenom några snöiga vinterbilder från början av året för att få lite mer julstämning!

Gissa vem som är världens lyckligaste flicka just nu?! JAG! Har fått hem min iphone idag!
Efter nästan 7 veckors väntetid... Men nu är den här! Yay :D

Har inhandlat de sista julklapparna idag också, skönt att ha det avklarat! Julafton är ju om knappt en vecka. Sherlock Holmes filmen jag jättebra också, och maten på vapiano likaså! Åt en kycklingpaspa med apelsin och chillisås, yummy!



Thai


Snart där! Imorgon är det exakt en vecka kvar!



Boy: "There's 21 letters in the alphabet right?" Girl: "No, there's 26. Boy: Oh, yeah I forgot U,R,A,Q,T."

The only person you should try to be better than, Is the person you were yesterday.

 


Har hjälpt familjen B att flytta in i deras nya lägenhet idag, och emellanåt tittat ut genom fönstret och insett att snart är det jul! Om en vecka är det julafton! och om 9 dagar åker vi till Thailand, och jag har inte ens börjat packa än, hehe händer aldrig.

 


Vaknade ganska tidigt idag, men låg ändå kvar i sängen (väldigt) länge, har nog aldrigt sovit så länge haha, förbjuder mig till det eftersom man missar så mycket av dagen. Men imorse var jag helt slutkörd...

 




Whatever you do, always give 100%. . . unless you're donating blood.


Imorgon är det fredag! och inte bara det, utan också sista riktiga skoldagen också! På måndag ska vi nämligen in till stan med klassen och käka lunch på någon mysig restaurang och se på bio (Sherlock holmes) har blivit lite utav en Jultradition, vi ska gå på julmarknad också! Men vi brukar dela på oss och gå till typ McDonalds och sånt, men nu ska vi äta på en lite lyxigare restaurang eftersom det är sista året, hoppas det blir mysigt! Men det är först på måndag, imorgon ska jag och tjejerna in till Kista och shoppa lite, eller snarare shoppa julklappar. Har som tur var inte så många kvar att köpa! (inte så mycket pengar heller för den delen)



M&M's


Lite sådär rolig torsdagshumor... Fast älskar orginal låten!





Buy a ship, name it relation, now you have a relationship.

Oj vad skönt man kan ha det!
(Inget samband mellan bilden och texten)

In life, you're going to be left out, talked about, lied to, and used, but you have to decide who's worth your tears and who's not.

 

 


 

 

Everyday I smile and act like nothing's wrong. Its called putting everything aside and simply being strong.

 

 


 

The most painful part of leaving someone you love is knowing that they'll never come after you.

 




12.12.11

Vet inte hur många gånger jag har lagt upp den här bilden... Men gillarn'
Gillar också att mitt hår var väldigt rött då! Ska färga igen någon gång efter Thailand, dvs nästa år!

Har så jäkla ont i huvudet nu.. Hoppas det går över! För ska iväg och kolla på några kompisar som är med i kyrkans lucia tåg, börjar 22 (haha). Men har väl mina aningar om varför jag har ont i huvudet(orkar inte gå in på några detaljer, men bad mamma köpa glass, det behövs!..) men sitter och dricker massa vatten och hoppas att det hjälper! Har suttit och kollat på lite youtubevideos, ska hitta ett "roligt" klipp som man får spela upp på engelskan, skitsvårt har massa favoriter! Och det är inte typisk family guy avsnitt (som de flesta killar kommer välja) utan det är några intervjuer och sånt! Har en men den är nog lite lång, fast har kortat ner den! Men får se... Skulle egentligen vilja spela upp alla (har typ 4) men det går nog inte hehe... De är nog inte sådär LMAO roliga (Lauging My Ass Off) men roliga!



Lucia knitted cardigan


Tycker att den här koftan der så otroligt mysig ut!
Och älskar hela outfiten (förutom byxorna kanske) men speciellt sjalen!

199kr Gina tricot
(För cardiganen alltså,
har inte lyckats lokalisera sjalen än...)



How did it come to this?


Just the other day
Somebody said to me
Hey maybe you're just slightly schizophrenic
And a little out of reach my friend
I said 'yes, that's partly true' but jokes aside
I can explain, it's just my way of keeping track
With living on this planet
Now then, have you turned on your TV
Have you seen reality
Have you found the programme that
You've spent your whole life looking for
There's a girl in Camden town
Indecision makes her frown
Which dress would she wear today
And which way should she smile at me

How did it come to this
How did it ever come to this

All this noise and all these lights
All this talking through the night
All this expectation now it's making me neurotic
Tell me, have I seen your face before
I forgot to say hello
Thought I'd made it clear now
That I've always been a smiler, tell me

How did it come to this
How did it ever come to this
How did it come to this
How did it ever come to this

Sometimes it's like I'm a world away
Sometimes I feel a world away

Just the other day somebody said to me
Hey maybe you are oh so slightly OCD
A little out of reach my friend
I said 'yes that's partly true' but jokes aside
Please stay with me
It's just my way of compartmentalising
All the things I see

How did it come to this
How did it ever come to this
How did it come to this
How did it ever come to this



Just because I don't tell people my problems doesn't mean they don't exist

Från Augusti.

Tredje advent idag... Redan? Herregud vad snabbt tiden går, jag känner att jag inte riktigt hänger med. Har väl ändå haft en halvlugn dag idag, åkte iväg för att kika på familjen B's lägenhet, de ska flytta hit till bromma, och Nellie ska börja i vår skola (lagom tills jag slutar haha), men det ska bli spännande! och deras lägenhet var jättemysig! Sen åkte vi och tränade lite och stannade hos farmor och farfar för att fika lite och äta "lunch" på hemvägen, farfar behövde lite hjälp med min önskelista också.



Allt en tjej vill ha


Om typ 10 minuter börjar allt en tjej vill ha på 3an! Med Amanda Bynes (Älskar hennes utseénde och hår haha!) och Collin firth, också en riktigt bra skådis!

Imorgon är det innebandyturnering i skolan, eller själva turneringen är inte då men vår första match är på gympalektionen! Ska bli skitkul, hoppas bara vi vinner annars får vi typ bara spela en enda match... Men i onsdags när vi spelade ("tränade") så slog jag i benet i en bänk så det blev ett blåmärke... och jag blev axlad på kinden, trevligt! Men det är bara att gå all in imorgon! Även fast killarna i klassen vi ska möta är ganska stora och.. halvläskiga haha. Önska oss lycka till!

Vi har ju hållt på med ett fotoprojekt på bilden, äntligen något jag är bra på haha! Men idag var sista lektionen och när vår lärare kollade på mitt häfte (bok?) innan jag skulle sätta ihop den sa hon att hon tyckte det var jättebra! Kul å höra eftersom jag inte är bra på så mycket annat... Det enda hon sa var att hon inte tyckte att rubriken stack ut så mycket, så den fick jag fylla i lite mer...

Nu ska jag fortsätta dricka mitt saffrans (och chilli) te med lite pepparkakor och en clementin!
Dags för lite julstämning eller?



Rose


Gud vilken härlig video! Haha


Lizzie The Lizard.


06.12.11

Gammal outfit bild

Är väldigt sugen på att ta ett bad... Men vet inte om jag orkar haha.

Idag ade vi tre lektioner, sen stack vi (spanska gruppen) in till stan för vi skulle till ett musseum och kolla på Inca indianernas guld, helt ok! Efter åt åt vi på McDonalds och gissa vem vi såg påvägen dit (haha). Andreas Carlsson! Han LA-snubben som var med i Idol juryn... Lite roligt, men det var en tjej som skrek till ganska högt när hon såg honom, alltså typiskt tonåring-som-ser-sin-idol skrik! Lite larvigt..



The times when you tell yourself you really don't care are sometimes the times when you actually care the most.


Har varit en ganska fullspäckad dag, släckten kom hit för att fira pappa och när de haed åkt vart jag helt slut... Fick som en våg av trötthet över mig...



The human brain.

The human brain is amazing.

It functions 24 hours a day from the time we were born,

and only stops when we take exams.

 


Något annat än det här.

Jag vill va vanlig
vad det nu e.
Jag vill göra fel
och erkänna det.
Jag vill leva för dan
och inte låta natten sluka mig nå mer.

Om du vill ha mig
så säg till.
För själv vet jag inte vad jag vill.
Jag har försökt att ta tag i nån
men händerna kan inte hålla still.

När jag blir arg
ger jag igen.
Ja jag undviker sanningen
jag kan säga att jag älskar dig
och sen aldrig säga det igen.
Och jag kan gråta först när dom har gått
ja mina känslor har jag svårt att lämna bort.
Om dom tror att dom har sårat mig
har dom bara missförstått.

Jag börjar om
varenda dag.
Försöker vara det dom vill att jag ska va
men när jag somnat på natten har jag glömt om jag själv mår bra.

Och jag vet inte vart jag är
jag är med men aldrig riktigt där.
Det är höstkallt på balkongen
och jag längtar till nått annat än det här.

Jag vill va vanlig
vad det nu e.
Jag vill göra fel
och erkänna det.
Jag vill leva för dan
och inte låta natten sluka mig nå mer.



Thailand


Längtar verkligen till jullovet! Inte bara för att det är jul och lov från skolan UTAN FÖR ATT VI SKA ÅKA TILL THAILAND! Fy satan vad jag har saknat det stället! Och behöver verkligen bara slappa på en strand och ta det lugnt! Den 26e smäller det!



U.S.A


Gud vad jag älskar den här tröjan! Ser så jäkla mysig ut. Den vore skitsnygg till svarta jeans (eller kjot + strumpbyxor) och höga klackar! Typ Jeffrey Campbells lita eller varför inte converse? Haha men inte de med Usa flaggan, även fast de också är sjukt snygga!

399kr Gina tricot



Önskelista

+ Presentkort från cocoo.se och kanske en bok, men har inte hunnit skriva upp den än...

Har ju gjort om den lite från den förra jag la upp här, men ganska lik ändå!
Kommer verkligen inte få allt men man kan ju önska!
(Har inte bestämt mig vilken av jackorna jag vill ha
(la upp 3st + västen) så får prova och se!



I'm not clumsy, It's just the floor hates me, the tables and chairs are bullies, and the walls get in the way.

Bilden och rubriken har inget gemensamt... Ville bara få med båda haha.

Men nu är det helg! Ska in till stan imorgon och Julshoppa med Linnea,
sen ska vi kolla på Breaking Dawn med Josefin också!
Vi är typ sist i hela stockholm med att se den?
Av alla som vill se den iallafall!



Poncho


Har nog gått och blivit lite småkär i den här jackan! Kenza passar jättebra i den, men det behöver ju inte betyda att jag gör det... (Men den heter faktist Deniz!). Det blev väldigt snyggt när man drog åt i midjan! Men är lite osäker på färgen också, tror att jag skulle passa bättre i den svarta, eller? Det vill säga om modellen passar...

Är från Jofama, så kan finnas på She store! (Jofama är samma märke som Kenzaz klädkollektioner kommer ifrån för er som inte visste det).



1.12.11

Snart är det skolavslutning! och julafton! Och nytt år! Men kanske ska ta en sak i taget? Idag är det 1a December!!!

Ska snart börja med maten, fixar den så att vi hinner äta innan vi åker och tittar på ännu ett öppet hus (gymnasium) John Bauer igår, Påhlmans idag. Var väldigt nervös, eller snarare orolig? Igår och känner mig väl lite liknande idag... Inte lika farligt som tur är. Men ändå. Kom hem ca halv 9 igår, åt middag kl.9 så var helt slut...

Ska försöka ta en outfitbild innan jag sticker, får se när jag lägger upp den,
men det var ett tag sen jag la upp nån outfit bild senast eller hur?




RSS 2.0