Forever 21

Del 1 av vad jag köpte i NY: Forever 21


Klänning (med en axel) Älskar mönstret, typ lite militäraktigt..
Vad kan jag säga? Älskar playsuits!
Och linnet som jag redan visat upp i en outfit.

Kommentarer
Postat av: ny läsare

ursökta mig men måste du lägga upp så sjukt många bilder på ett plagg?det är störande.fina kläder men din bh syns

2011-06-23 @ 10:02:22
Postat av: Denise

Ja tänk för att jag måste det. Märkte efteråt att den gjorde det, men so what? det är typ 2 bilder. Tror du att jag lägger upp dem för att jag vill att den ska synas eller? Valde att inte lägga upp andra där den syntes mer

2011-06-23 @ 11:36:06
URL: http://sweetlikesugarr.blogg.se/
Postat av: ny läsare

men ojojoj förlåt alltså ville inte att du skulle bli sur men påpekade bara att det syntes för att det inte ser så bra ut.du får inte vara så känslig jag trodde bara att andra fler läsare också störde sig lite på det och då är det väl bättre med glada läsare än sura läsare?Ifall det syns ofta ha lite koll på din uringning.varför lägger du upp så många bilder då?Man ser väl hela klönningen bra på en eller två bilder?

2011-06-25 @ 20:07:00
Postat av: Denise

Jag är inte sur, eller jo men det är för att det är du som skriver den, för tro inte att jag inte ser att det är du. Det är det som sårar! Båda sakerna är sånt som du "brukar klaga på" sånt som är känsligt för dig. Jag lägger nästan aldrig upp bilder där bhn syns och här syns det på TVÅ bilder och den ena måste man kolla ganska noga för att se. Visst det är ganska många bilder, men ljuset är inte så bra och träffar plaggen olika beroende på vinkeln, så då ville jag lägga upp ganska många. Jag orkade inte/hade ingen lust att välja bort några av dem, så varför måste jag?

2011-06-26 @ 15:29:06
URL: http://sweetlikesugarr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0