Dinsko


Provade den här stöveln idag, Älskar den! Trodde inte att den skulle vara så snygg på (för den är inte så snygg på bilden) Men det var den! Men den kostar 599kr Men det ska jag spara ihop! (eller behöver inte spara så mycket kanske, men har ingen lust att göra slut på alla mina pengar nu!

Men älskar fortfarande dessa liknande, från Topshop, som är mycket dyrare och som inte ens finns längre...

Kommentarer
Postat av: Emma

Då tycker jag att du ska satsa på att köpa den från Too Faced som jag sa. Den är verkligen inte tjock, men perfekt täckande i kombination med concealern! Köp även loose powder från Make Up Store, dom hjälper dig att hitta rätt färg. Det är ett måste om du vill att sminket ska sitta hela dagen och INTE kännas kladdigt i ansiktet. Resultatet blir kanon och jättenaturligt med den!! :)



Ett tips är att köpa Too Faced's foundation på beautybay.com då den kostar nästan hälften så lite där!! Tror den kostar 350-400 kr i Sverige, och typ 230 kronor på beautybay. Här har du länk till den: http://www.beautybay.com/cosmetics/toofaced/amazingfaceoilfreecoveragefoundationcocoabeige/



Jag beställer alltid de produkter som jag behöver och som finns på deras sidan därifrån. De är bäst!



Jo, det stämmer att det är den jag skrev om förut att den var mindre bra, men jag skrev det efter att jg hade provat den en gång en stressig morgon och jag sminkade mig dessutom i ett ganska mörkt rum så inte så konstigt att det blev dåligt :) Jag gav den dock en chans till senare och då var den verkligen JÄTTEbra! Jag har inga klagomål alls på den faktiskt, utan den är perfekt. Konstigt hur man kan ändra uppfattning, haha... Jag applicerar den alltid med pensel så blir resultatet jämnare och naturligare :) Finns bra penslar på Make Up Store också :) Lycka till!



Och justja, jag vet inte om du är lika blek som jag, men jag är superblek i mig själv och lite rödlätt och har därför jättesvårt för att bli brun och sådär, och jag använder färger Vanilla Creme :)



KRAM!

2011-08-21 @ 10:07:55
URL: http://emmabroman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0