20.08.11


Vilket väder va? Trevligt att sommar vädret är slut lagom till skolstarten.. Man vill ju verkligen INTE att det är soligt när man sitter där inne och har lektioner. Man vill ju börja ha långbyxor och så... Not. Sommaren kan ju inte ta slut än, det är bara augusti ju! Men får hoppas att vädret blir bättre till nästa vecka. Väldigt intressant att jag skriver om väder också! Gick upp tidigt idag, eller kanske inte. Ställde klockan på 8 och gick upp 8.30... Men ska snart sminka mig och så, ska möta min kusin inne i stan klockan 12!

See yaa later!


Kommentarer
Postat av: Emma

Ja, that's right :) Studio foundation var det! Men den är väldigt tjock, täckande och kladdig så att du vet det. En annan bra är Too Faced's foundation om du vill ha någon som inte är lika tjock. Den täcker också hyffsat bra men man kan behöva en concealer också om man har något mörkt att täcka :) Den använder jag nu sedan några månader tillbaka och tycker den är toppen tillsammans med Make Up Store's Cover all Mix och loose powder från make up store :) Resultatet blir väldigt naturligt och inte så tungt och kladdigt som det blir av studio foundation MEN den är också bra, som jag sagt tidigare :) Om man har mycket att täcka och är beredd att ta den tjocka ytan man får i ansiktet :)

2011-08-20 @ 12:59:55
URL: http://emmabroman.se
Postat av: L I Z A

fin blogg, allt bra med dig? :)

2011-08-20 @ 14:30:01
URL: http://skrammelpop.blogg.se/
Postat av: janelle

suverän blogg, den äger (H)

2011-08-20 @ 17:40:53
URL: http://janellanderson.blogg.se/
Postat av: MARIA - mode, outfits & inspiration

Sv: vad kul, förstår det! Jag längtar mest till 30+ i havet och all billig shopping, haha :D jeans kostar typ 50kr, haha sjukt. jävlar vad jag ska shoppa i Thailand! kram!

2011-08-20 @ 17:41:01
URL: http://mmiaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0